Високі підбори абсурдні: дослідження довело!

- Advertisement -

Каблуки … Звичайно, вони надають чудовий вигляд, але, зауважте, тренування роблять те ж саме.

Виявляється, причини, чому високі підбори є абсурдною частиною Вашого гардеробу, дивовижні та їх більш ніж достатньо.

Згідно з опитуванням 4,000 британок, кожна п’ята стверджувала, що той факт, що в неї шалено болітимуть ноги, не зупинить її від пари підборів, а більше половини зізналися, що поверталися додому роззувшись. У вісімдесяти відсотків жінок є дев’ять пар туфель, які вони або ніколи не носили, або одягали один або два рази, і чотири пари туфель, які “занадто некомфортні для носіння”. Крім того, половина жінок зізналася, що носили незручні туфлі тільки тому, що вони добре виглядали.

У якому віці не можна носити підбори?

Взуття на підборах, безсумнівно, робить жінку більш граційним, спокусливим і витонченим. Однак, для такого взуття існує низка обмежень. Наприклад, вік. Отже, у якому віці не можна носити підбори?

Насамперед це стосується дівчат підліткового віку. Ні для кого не секрет, що в ранній юності активізується бажання подобатися протилежній статі, прагнення здаватися дорослішими. Проте, ряд експериментів щодо підборів, проведений вченими, показав, що носіння подібного взуття в ніжному віці загрожує появою серйозних проблем зі здоров’ям. У дівчат – підлітків, чий організм перебуває на стадії активного формування, постійне носіння підборів може призвести до деформації суглобів. А гостроносе взуття на підборах нерідко стає винуватцем деформації стопи. Трапляються і такі випадки, коли носіння такого взуття призводить до кривизни пальців ніг.

Крім цього, різко зростає ризик появи так званих кісточок, що “випирають”. Виною всьому вальгусна деформація стопи, яка може виникнути внаслідок носіння незручного взуття на високих підборах.

Небажаний високий підбор і для жінок похилого віку. Зазвичай цьому етапі виникають проблеми із суглобами, розширеними венами на ногах. Постійне носіння високих підборів може посилити розвиток подібних захворювань.

Ах! Абсурдно! Наші ноги та гаманці дуже протестують! Серйозно, хтось має зробити щось, щоб подарувати повернення туфлям на низьких підборах, щоб ми все ще могли підтримувати себе на майже середній висоті, не просячи незнайомця віднести нас додому наприкінці дня.

- Advertisement -
- Advertisement -