18 найкращих пляжів на Гаваях

- Advertisement -

Штат-архіпелаг, Гаваї відомі у всьому світі як місце виняткових пляжів і бурхливих хвиль з наявністю вулканів на кожному кроці.

На Гаваях понад 130 островів, але вам не потрібно виходити за межі основних островів, щоб знайти незабутні пляжні враження. Від знаменитого острова Оаху до скромного Молокаї є пляжі для сімей, для шукачів пригод і для тих, хто не любить нічого, крім як ганятися за ідеальною хвилею.

Природа сформувала найкращі пляжі на Гаваях. У той час як ви знайдете незліченну кількість золотих берегів, є чорні та червоні піщані пляжі, вигорілі в історії лавою. Різноманітність опцій означає, що вам не доведеться докладати зусиль, щоб уникнути натовпу.

18. Затока Ханалей, Кауаї

Огинаючись навколо узбережжя і захищений двома чудовими рифами, затока Ханалей є одним з найкращих місць для купання на острові. Пісок простягається на дві милі, а його ширина в деяких частинах перевищує 100 футів. Це допомагає розподілити натовпи, які приходять у великій кількості на популярний пляж.

Окрім погляду на далекий горизонт, пляжники насолоджуються прекрасним видом на величезні гори Кауаї. Якщо ви прийшли в тихий безвітряний день, поверхня нагадує скло і просить вас пірнути, щоб поплавати. Для серфінгістів ви можете насолоджуватися жвавими хвилями у східній частині пляжу.

17. Сансет Біч, Оаху

Протягом двох миль пляж Сансет відомий не лише золотою годиною, а й міцними бочками, які приваблюють досвідчених серфінгістів з усього світу. На знаменитому північному березі острова Оаху, де проходить трубопровід Bonzai, Сансет-Біч – це місце, де можна перевірити свої навички та хоробрість.

Але це тільки в зимові місяці після посилення вітру. Влітку пляжникам буде комфортніше виходити на воду. У цю пору року океан спокійний, а великий пісок чудово підходить для великих груп і сімей.

Якщо ви приїхали взимку, не пропустіть розваги і вирушайте на пляж Сансет і подивіться, як серфінгісти приборкають звірів.

16. Затока Куа, Великий острів

Веселощі починаються відразу в затоці Куа. Ще до того, як ви прибудете на м’який золотистий пісок, ви пройдетеся по доступній брукованій стежці, яка веде вас через величезне лавове поле. Незабаром безплідна краса звільняється від іскристої бірюзової води, окаймленої стародавніми лавовими скелями.

Знайшовши своє місце на пляжі, ви подивитеся на воду і побачите веселі хвилі, які чекають, щоб вас приручили. З стоячим рятувальником вирушайте у воду з дошкою для бугі або спробуйте себе в бодісерфінгу.

Коли ви будете готові до перерви, у вас буде доступ до душових, ванних кімнат і місць для пікніка з мангалами.

15. Пляж Кайхалулу, Мауї

Пляж Кайхалулу, також відомий як червоний піщаний пляж, — це драматична піщана ділянка, яка вартує подорожі заради пригод. Вам потрібно буде піти на цей віддалений пляж, оточений великими червоними скелями. Обов’язково вдягайте міцне взуття та будьте впевнені, коли рухаєтесь по складному шляху.

Після прибуття не поспішайте милуватися приголомшливим краєвидом із скелями та шлаковими конусами, що обіймають пляж, і невеликою ділянкою червоного піску – це ваш єдиний відпочинок від суворої природи.

Пляж Кайхалулу – не те місце, де можна купатися. Є кілька захищених місць, але здебільшого купання непросте.

14. Пляж Вайлеа, Мауї

Віддалене східне узбережжя Мауї швидко звільняє місце для курортів, коли ви подорожуєте на південь. Саме тут, перед бездоганним Grand Wailea, ви знайдете Wailea Beach. Для висококласного пляжного дня важко пройти повз цю ділянку піску, оскільки ви можете збалансувати свої сонячні ванни з чудовою їжею та барами на набережній.

Пляж Вайлеа утворює півмісяць уздовж берегової лінії з м’яким піском, що забезпечує ідеальне ліжко для дня під сонцем. Блакитна вода виблискує і кличе ваше ім’я, на дзвінок, на який ви відповісте, щоб відчути красу під водою.

Окрім підводного плавання, на пляжі можна взяти напрокат спорядження з дошками для бугі, дошками для серфінгу та веслом для вашого задоволення.

13. Пляж Аніні, Кауаї

Якщо є одне слово, щоб підсумувати пляж Аніні, це було б розслаблюючим. Це місце є популярним вибором серед тих, хто зупиняється в сусідньому курортному місті Прінсвілл, і оточене кораловими рифами, що ведуть до мальовничого і спокійного купання.

Вода залишається мілкою деякий час, коли ви відправляєтеся від пляжу. Це допомагає подолати брак рятувальників. Але ті, хто зручно пірнає в глибину, можуть відправитися далі, щоб досліджувати чудовий риф Аніні. Тут любителі підводного плавання та аквалангисти збираються у вишуканому місці, гідному свого власного місця в художній галереї.

Якщо ви не хочете, щоб день закінчувався, ви можете ночувати в таборі на пляжі Аніні.

12. Державний парк Вайанапанапа, Мауї

Ще одну ділянку чорного піску, яку не можна пропустити, можна знайти в парку штату Вайанапанапа. Ближче до кінця знаменитої дороги до Хани пляж оточують густі гавайські джунглі, які настільки ж недоглянуті, як і пісок красивий.

Однак потрапити сюди непросто. Потенційним відвідувачам пляжу спочатку доведеться проїхати по гравійній дорозі до наконечника. Звідти ви пройдете через джунглі, які потім звільняються від невеликої бухти.

На мініатюрному пляжі немає недоліку в захоплюючих пам’ятках. Ви можете вирушити в лавові печери, помітити приголомшливу морську арку та відчути барвистий підводний світ.

11. Пляж Папохаку, Молокаї

Один з найдовших пляжів на Молокаї, Пляж Папохаку – це місце, де можна насолодитися приватністю. Пляж простягається на три милі, а його ширина дає, здавалося б, нескінченні можливості знайти власну ділянку піску.

Поблукавши уздовж довгого берега, додавши сліди на пісок, влаштуйтеся на місці та насолоджуйтесь краєвидами через канал на Оаху. Ті, у кого гострий погляд, можуть навіть помітити Діамантову голову.

На пляжі Папохаку є всі необхідні зручності, від ванних кімнат і душових до столиків для пікніка. Ви захочете залишитися тут, щоб побачити дивовижний захід сонця на пляжі, і ви навіть можете відпочити в таборі на ніч.

10. Пляж Макена, Мауї

У Південному Мауї пляж Макена – це невелика піщана ділянка, яка надає великий удар. Піщана брила завдовжки 0,6 милі розташована в красивому державному парку Макена, і приголомшливі пейзажі змусять вас припустити, що ви піднялися на небеса. Пляж може бути недовгим, але він має 100 футів в ширину і забезпечує достатньо місця для купання на сонці.

Оскільки пляж Макена знаходиться в межах державного парку, ви зможете відпочити на піску, оточуючи нічого, крім природи та бірюзового океану. Відсутність розробки додає шар спокою до досвіду, сцену лише покращує чудовий корал під поверхнею.

9. Пляж Кайлуа, Оаху

Пляж Кайлуа, що простягається вздовж східного узбережжя Оаху на понад дві милі, надає достатньо місця, щоб відпочити на прекрасному піску та поплавати в мілководді.

На узбережжі від пляжу Ланікай Кайлуа є ще одним популярним пляжним місцем, але він уникає маси натовпу в інших місцях острова. Будучи на навітряному боці, пляж має постійний бриз, що також робить його чудовим для віндсерфінгу та кайтбордингу. Далі відвідувачі пляжу матимуть доступ до хвиль, які ідеально підходять для того, щоб покататися на бугі-борді або навіть насолодитися захоплюючим морським каякингом.

За піском є ​​великий парк на березі океану, де ви знайдете ванні кімнати та місця для пікніка.

8. Пляж Капалуа, Мауї

Краєвиди з пляжу Капалуа такі ж гарні, як і сам пляж. Зі свого місця на піску ви зможете побачити Мауна Кахалавай, захоплюючий вулкан. Піднявши щелепу з піску, ви можете подивитися через канал на Молокай.

Після того, як ви помилувалися краєвидами, зверніть увагу на те, щоб максимально використати цей чудовий пляж. Капалуа має репутацію одного з найбезпечніших пляжів для купання на Мауї, навіть коли взимку посилюються вітри. На кожному кінці є два рифи, які блокують хвилі та створюють незабутнє підводне плавання. Ви також можете відправитися на прибережну стежку Капалуа, яка веде до DT Beach Park.

7. Пляж Пуналуу, Великий острів

Незважаючи на всі золоті піщані пляжі на Гаваях, мандрівники не зможуть відчути чарівну колекцію берегів чорного піску штату. Пляж Пуналуу на південно-східному узбережжі Великого острова — це величезна смуга насиченого чорного піску, випалена лавою і тепер забезпечує мальовничий контраст.

По-перше, ви поблукаєте по прибережних джунглях, серед яких зелень переривається лише небом угорі. Незабаром дерева розходяться, і зелень звільняє місце для густого, блискучого чорного піску, підкріпленого електричною блакитною водою. Пісок продовжує прогріватися під сонцем протягом дня, що призводить до багатьох занурень у освіжаючий Тихий океан.

6. Пляж Ланікай, Оаху

Розташований на навітряній стороні острова Оаху, Ланікай є квінтесенцією раю та одним із найкращих пляжів у штаті. Його розташування призводить до того, що він набагато тихіше, ніж пляжі на іншій стороні острова, особливо на Вайкікі. Але для тих, хто здійснить подорож, вони відкриють спокійний пляж, де блискучий білий пісок змішується з блакитним океаном.

Коли ви дивитеся на океан, тіні хитаються долонь рухаються ліворуч і праворуч, нагадуючи про джунглі, що лежать позаду вас. Прибережний риф розсікає ноги здула знизу, створюючи приємне плавання для будь-якого віку.

5. Пляж Поіпу, Кауаї

На південному березі Кауаї пляж Поіпу розділений на дві частини, що робить його популярним вибором серед усіх пляжників. У центрі пляжу Нукомой-Пойнт злітає над Тихим океаном, відсікаючи хвилі в одну сторону, залишаючи спокійні умови, дружні для дітей. Це підкреслюється піщаною косою, рятувальники на вахті протягом року.

По інший бік точки готуються снорклінги та серфінгісти. Для любителів підводного плавання можна спокійно досліджувати серфінгісти, а діапазон хвиль для початківців і середнього рівня буде ідеальним для новачків у цьому виді спорту та тих, хто відчуває себе трохи іржавим.

Для більших збоїв досвідчені серфінгісти можуть вийти за межі точки, щоб отримати гострі відчуття. Де б ви не вирішили оселитися на пляжі Пойпу, стежте за гавайськими тюленями-монахами, які, як відомо, лежать на золотому піску.

4. Природний заповідник Ханаума-Бей, Оаху

Архіпелаг штату Гаваї має десятки приголомшливих пляжів, але той, який можна отримати в природному заповіднику Ханаума-Бей, може бути найунікальнішим. Затока утворилася в доісторичні часи і стоїть на стародавньому вулканічному кратері.

По обидва боки затоки виступає земля, захищаючи воду та створюючи ідилічне середовище. Затока Ханаума є місцем для плавців. З невеликим здуттям ви зможете відчути бездоганний підводний світ, який процвітає завдяки своєму захищеному статусу.

Мандрівникам потрібно буде заплатити за вхід до заповідника, а також переглянути відео про парк. Це допоможе вам оцінити яскраву природу під поверхнею та величезні кольори, які огортають рифи та морське життя.

3. Пляж Вайкикі, Оаху

Мабуть, найвідоміший пляж на Гаваях, Пляж Вайкікі складає основну частину знаменитої берегової лінії перед гучним Вайкікі. Недалеко від центру Гонолулу цей пляж має все, і він став символом подорожей на Гаваях.

Завдяки різноманітності розміщення поблизу, зупинитися біля пляжу є популярним варіантом. Але веселощі на воді та поза нею – це те, що робить Вайкікі таким улюбленим. На золотому піску гулянка триває протягом дня, волейбольні м’ячі літають ліворуч і праворуч, а відвідувачі пляжу обертаються між берегом і сусідніми барами.

Є обмотані ділянки пляжу, що відокремлюють довколишніх серфінгістів і водних видів спорту від плавців. Океан з блакитним відтінком напливає, але його пом’якшують мотузки, створюючи спокій. Щоб розслабитися, вирушайте за пляж до лагуни Дюк Каханамоку.

2. Пляж Хапуна, Великий острів

Розташована в державному парку Хапуна-Біч, ця піщана ділянка є головною визначною пам’яткою пам’ятного узбережжя Кохала. Ця неймовірна берегова лінія проходить уздовж північно-західного узбережжя Великого острова, а блискучий білий пісок Хапуна-Біч приваблює вас у момент прибуття.

Пляж менший за інші в цьому списку, його довжина всього півмилі. Тим не менш, спокійні води та навколишній природний парк створюють класичний гавайський досвід. Лежачи на золотистому піску, ви насолоджуєтеся блискучою бірюзовою водою з хиткою зеленню, яка створює ідеальний фон.

Пляж Хапуна відомий своїм привабливим плаванням із доступними хвилями, які чудово підходять для серфінгу. Важливо, що рятувальники стежать за 12 місяців у році, а поряд із місцями для пікніка, кіосками з їжею та туалетами роблять цей пляж сімейним.

1. Пляж Каанапалі, Мауї

На західному узбережжі Мауї пляж Каанапалі пропонує виняткові можливості для плавання та підводного плавання. Тут мандрівники можуть насолоджуватися справжньою красою острова, а також маючи доступ до ряду зручностей, які роблять пляж схожим на Вайкікі.

Золотий пісок простягається на три милі вздовж вишуканого узбережжя і вишикується нескінченною кількістю ресторанів і барів, не кажучи вже про ситну колекцію екзотичних курортів. Але навіть якщо ви не зупиняєтеся біля води, ви не можете пропустити день на пляжі Каанапалі.

Покладіть пляжний рушник і сядьте на м’який хмарний пісок, спостерігаючи, як місцеві жителі та мандрівники стрибають із 16-футової лавової скелі, відомої як Чорна скеля. Після цього вирушайте на північний кінець пляжу для дивовижного підводного плавання з барвистими рифами та дивного спостереження за морськими черепахами.

 

- Advertisement -
- Advertisement -