Мандаринова дієта – мінус 7 кілограмів за 2 тижні!

- Advertisement -

Мандарини – найпопулярніші фрукти напередодні новорічних свят, адже саме в цей час нам не вистачає сонечка, яке мандарини чимось можуть замінити.

Помаранчевий колір мандарину викликає відчуття радості та душевного піднесення.

Хочете їсти мандарини щодня, та ще й худнути при цьому? Тоді сідайте на мандаринову дієту, при якій можна з’їдати до 5 фруктів на день і скинути 5 – 7 зайвих кг за 2 тижні!

Для початку виключіть всі протипоказання , яких чимало: по-перше, алергію на цитрусові, яка в наші дні зовсім не рідкість, бувають випадки, коли один-два мандарини не ведуть до реакції, а ось більша їх кількість призводить до кропив’янки та інших неприємностей.

Іншими протипоказаннями можуть бути захворювання шлунка: виразка, гастрит із високою кислотністю, хвороби печінки та нирок, шкірні захворювання, такі як екзема та дерматити, псоріаз. Якщо немає подібних «напастей», то можна спробувати «позитивну» у світі дієту!

Мандаринова дієта розрахована на 2 тижні, протягом яких щодня потрібно з’їдати 6 яєчних білків та п’ять мандаринів. Мандарини повністю насичують організм цукром та вітаміном С, створюючи відмінний настрій, не дивлячись на низьку калорійність.

Справа в тому, що саме вітамін С багато в чому відповідає за імунітет та настрій – так що властива багатьом жінкам депресія під час дієти вам не загрожує!

Калорійність мандарину

Не дивлячись на те, що мандарин – дуже солодкий фрукт, вживаючи який, напевно, не відчуватимеш недоліку в глюкозі, його калорійність складає всього 50 ккал/на один середній плід, і це тільки в тому випадку, якщо сорт обраний солодкий.

А кислуваті “важать” ще менше, калорійність мандарину від 30 до 40 ккал. Таким чином, з’ївши навіть десяток, Ви залишитеся далеко за нормою споживання калорій! Ось чому у разі зриву потрібно просто з’їсти ще кілька мандаринок, вони не додадуть багато калорій, але знімуть почуття голоду і роздратування.

Ефективність мандаринової дієти
Мандаринова дієта науково обґрунтована: широко відомий той факт, що мандарини розщеплюють жири, посилюючи обмінні процеси. Мандариновий сік – цілющий напій, відомий ще з часів стародавніх китайських імператорів, які надають перевагу цьому напою всім іншим, вважаючи, що він продовжує молодість і наповнює життєвою енергією.

І сьогодні медики рекомендують пити свіжий мандариновий сік тяжкохворим і одужуючим, адже він є справжнім вітамінним коктелем. Відома роль мандаринового соку і в боротьбі з целюлітом, щоденне вживання соку натщесерце веде до відновлення кровообігу та втрати ненависних бугристостей!

Зловживати мандаринами не потрібно, дотримуйтесь дієти не більше двох тижнів, щоб отримати добрий результат і не нашкодити здоров’ю.

У вас є всі підстави для того, щоб не нехтувати можливістю стати стрункішою та щасливішою – адже вітамін С, до того ж, ще й вітамін щастя!

- Advertisement -
- Advertisement -