Деталі, які виведуть стиль вашого інтер’єру на новий рівень

- Advertisement -




 

Коли ремонт вже вийшов на фінішну пряму, і ви бачите проміжний варіант, трапляється так, що наче чогось не вистачає, якоїсь «родзинки», яка б довела створений декор до ідеалу. Це поширена проблема, вирішити яку допоможуть кілька дизайнерських прийомів. Саме в дрібницях розкривається головна відмінність просто красивого інтер’єру від інтер’єру, вартого обкладинки журналу. Інтер’єру ванної кімнати можна надати особливу вишуканість за допомогою вбудованої ніші або навіть групи ніш.

Виготовити нішу можна самостійно, але, якщо ви не впевнені в своїх силах, зверніться за допомогою до фахівця. Цей на перший погляд незначний елемент декору може в одну мить змінити весь інтер’єр, зробити його більш сучасним і стильним. Для цього знадобляться плитка і цементний матеріал для кріплення на стіну, можна купить по ссылке цемент 500. При створенні ніші завжди враховуйте розміри плитки, саме по ним і потрібно орієнтуватися при розмітці, щоб в результаті не залишалося ніяких половинок.

Здавалося б, що може означати така незначна деталь, як місце стику двох підлогових покриттів. Але саме такі деталі видають погано продуманий дизайн. Тому завжди звертайте увагу на подібні дрібниці, намагайтеся зробити місце переходу одного підлогового покриття в інше найбільш непомітним і м’яким. Ще одна малопомітна на перший погляд деталь – плінтус.

Сьогодні особливої ​​популярності набуває абсолютно мінімалістичний, майже непомітний плінтус. Він неймовірно гарний, особливо в тому випадку, коли інтер’єр виконаний в сучасному стилі. Але варто також відзначити, що для класичних напрямків в дизайні цей тип плінтуса зазвичай не підходить, тому незважаючи на всю його привабливість і зручність, варто в першу чергу орієнтуватися на те, як він буде поєднуватися з іншими елементами декору. Вбудовані світильники стали вже майже невід’ємним елементом декору сучасної кухні.

Ці невеликі точкові джерела світла не тільки незамінні з практичної точки зору, але і неймовірно добре підкреслюють стиль інтер’єру, створюючи сучасний образ і виділяючи смислові зони в кухні. Зазвичай ми приділяємо багато часу підбору меблів і аксесуарів, але мало хто взагалі звертає увагу на такі елементи як, наприклад, фурнітура двері. Погляньте на інтер’єр цієї невеликої, але такої затишної спальні: дизайнер підібрав контрастну фурнітуру для дверей, і саме ці невеликі елементи якнайкраще доповнили загальну стилістику. Контрастні, яскраві або просто незвичайні елементи в даному випадку можуть зробити інтер’єр більш складним і навіть драматичним.

Мало що може зіпсувати загальний вид найкрасивішою стіни так швидко і безнадійно, як грати вентиляції. Ця проблема актуальна як для санвузла, ванної кімнати, так і для кухні. Не упускайте ці деталі з уваги, інакше негарна або надто кидається в очі решітка перекреслить всю красу самої вишуканої плитки або шпалер. Ще однією неочевидній, але важливою деталлю може стати банальний перемикач світла. Благо сьогодні настільки величезний асортимент цих предметів, що головною проблемою стає вибір найбільш підходящою. Пам’ятайте, що навіть такі дрібниці повинні строго відповідати стильовому напрямку, заданому в інтер’єрі кімнати, тому для класичних інтер’єрів можна використовувати, наприклад, білий пластик.

Однією з найпоширеніших проблем при створенні гармонійного інтер’єру є завдання зробити так, щоб сучасна техніка виглядала доречно в створеному стильовому просторі. Часом домогтися цього непросто, але сьогодні дизайнери пропонують масу варіантів рішень проблеми, наприклад, телевізор може бути прихований за спеціальною панеллю в той час, коли не використовується за призначенням.

- Advertisement -
- Advertisement -