Меблі з пластика – сучасно і практично

- Advertisement -




 

Людина омолоджується, стає життєрадіснішими і вільніше коли його оточують яскраві фарби. Саме з цієї причини ми віддаємо перевагу яскравим і барвистим квітам, до того ж ще і легким.

Пластик спочатку почали виготовляти в Європі, цей дешевий матеріал дуже скоро зайняв свою нерухому нішу. У дизайні яскраві і барвисті кольори вперше з’явилися в п’ятдесяті роки з приходом стилю поп-арт. Тому зовсім не варто дивуватися, що цей стиль тепер знаходиться у нас в предметах щоденного користування. Основний матеріал тут звичайно ж виступає пластик. У дизайнерів зовсім не було обмежень в експериментах з формами і кольором. Це навпаки тільки сприяло ще більшому розвитку промисловості. На ринку стали з’являтися все нові і нові види пластику. Для людей стали доступними не тільки меблі з пластика, стільці, столи, а й цікаві, ексклюзивні речі. Варто відзначити, що продукція з пластика була дешевою, але при цьому досить часто поганої якості.

І ось через деякий час пластик ставав все менш популярним. Саме страшно виявилося те, що під час його горіння починаю виділятися пари, які можуть погубити все живе. Але на щастя наука не стоїть на місці і весь час рухається вперед, тому останнім часом шкідливі полімери перевтілюються в наших добрих друзів. На сьогоднішній день цей матеріал має властивість дихати і виділяє набагато менше канцерогенів. Саме з цього сьогодні пластик є популярним матеріал як ні що інше, це і меблі з пластика, посуд і багато іншого.

Зараз існує велика різноманітність видом пластику. Багато видом прийшли до нас з інших областей. Наприклад, техногель, який раніше використовувався тільки в медицині, зараз використовується в шезлонгах. А ось з будівництва до нас прийшов алюкобонд, який складається з алюмінієвої фольги і поліетиленових панелей. Автомобільна промисловість так само зробила свій внесок – вона подарувала нам плексиглас і полікарбонат.

Варто відзначити, що матеріали з пластику є популярними за рахунок того що вони безпечні, і до речі кажучи, сьогодні вони більш екологічні. Ососбо значення пластику надають дизайнери. Як відомо, в усі час цінністю були натуральні матеріали, такі як мармур або дерево, так як вони завжди вважалися більш міцними і довговічними.

Дизайнери за допомогою синтетичних матеріалів почали пробувати створювати імітацію мармуру, граніту, дерева. Більш того завдяки дизайнерам ми переконалися в тому що пластик теж може бути красивим – фактурний, прозорий, дуже яскравий і шовковистий. Ось тепер вже і мармур фарбують під пластик, таким чином, поєднується міцність матеріалу з естетичністю і ошатним видом пластику.

Дешевий пластик не стійкий до холоду, він може вигоріти на сонці і розм’якшиться. Саме по це меблі з пластика виготовляють з більш дорогих видів матеріалу – це армований пластик. Міцна і стійка меблі з пластика стає за рахунок сталевого або алюмінієвого каркаса в виробі. Варто зазначити, що меблі з пластика є практичною, функціональної, сучасної, легкої і ще один важливий момент стійка до вологи.

- Advertisement -
- Advertisement -