Підйомне ліжко

- Advertisement -




 

На сьогоднішній день дуже актуальний мінімалізм. Ще кілька років тому люди намагалися змусити квартиру меблями в повній мірі. Хоча її було не так просто дістати. Сьогодні інша картина: в магазинах широкий асортимент від простої до ексклюзивних меблів, але люди все більше цінують вільний простір.

У просторих кімнатах відпочиваєш розумом і тілом від незручних робочих місць в офісах. Напрямок мінімалізму диктує свої правила і при дизайні меблів. Вона повинна бути функціональною і при цьому займати мінімум місця. Замість величезних стінок і шаф прийшли шафи-купе, стелажі і відкидні ліжка. У цій статті ми і розглянемо ліжко з підйомним механізмом.

Але що ж являє собою ліжко з підйомним механізмом? Відмінність її, очевидно, її можна підняти. Звичайні ліжка займають дуже велику частину кімнати і часом це дуже незручно. Ліжко з підйомним механізмом – це ідеальне рішення для тісних кімнат. Після ночі таке ліжко можна підняти і перетворити в стильний шафа. При цьому зручність ліжка «не страждає», тому що сучасні матеріали дозволяють домогтися високого комфорту. В розкладеному вигляді вона нагадує звичайнісіньку ліжко. Вона може бути як односпальним, так і двоспальним. У вертикальному положенні вона «ховається» в невелика шафа шириною 50 см. Крім цього шафа може виконувати і основну свою функцію зберігання білизни.

Ліжко з підйомним механізмом заслуговує на особливу увагу, тому що вона справжня знахідка для невеликих квартир багатоповерхівок. Ліжко з підйомним механізмом має різновиди за способом складання. Вона складається або в вертикальний шафа, або в горизонтальний. Горизонтальна ліжко з підйомним механізмом має подобу полки в купе. Одна сторона кріпиться до торця шафи. Там то і розташований підйомний механізм ліжка. Виробники виділяють два основних типи ліжок газові та кручені пружини. Але найпопулярнішим вид вважається газово-пружинний тип, він найбільш надійний. На іншій стороні є опора ліжка.

Більшість моделей ліжок мають в комплекті ортопедичні матраци. Вони, як відомо, зручні і корисні для здоров’я людини. Рівень жорсткості і колірна гамма представлені в найширшому асортименті на сучасному ринку пропозиції. Також матраци мають різні розміри. Покупець може надати собі повну свободу вибору, орієнтуючись на зручність, і стиль.

Ліжко з підйомним механізмом може зайняти не останнє місце, як в спальних кімнатах, так і в вітальні або дитячій кімнаті. Різноманітність стилів і кольорових гам дає можливість експериментувати. Якщо цю модель ліжка поєднувати з підсвічуванням або іншими оригінальними ідеями, то вийде зовсім несподівано-приємний ефект. Ліжко з підйомним механізмом – це універсальне рішення для сучасних ділових людей.

- Advertisement -
- Advertisement -