Штори Плісе

- Advertisement -




 

Штори Плісе – це поєднання простоти і елегантності, строгості і теплоти. Вони надають затишку і комфорту загальному інтер’єру приміщення. На сьогоднішній день штори Плісе дуже популярні. І це зрозуміло. Вони універсальні і підходять під розмір і тип будь-якого вікна. Штори Плісе оформляють не тільки вікна будинку, але і в офісах, ресторанах. Штори Плісе – це тканинні жалюзі, які виконані з плісировані тканини. Розмір Плиссе може бути найрізноманітнішим: квадратним, трикутним, круглим.

Сьогодні Плиссе використовуються і в якості окремого елемента декору, і служать доповненням до звичайних портьєр і тюлям. Стиль і функціональність злилися воєдино і створили щось елегантне і витончене.

Штори Плісе виготовляються з найрізноманітніших тканин: близько 200 однотонних варіантів і близько 100 текстурних. Тканини відрізняються не тільки кольором, але і дизайном, світловідображення, щільністю. Тканини використовуються як глянцеві, так і матові. Виготовлені з високоякісних тканин і обрамлених найтоншим профілем, штори Плісе підійдуть для будь-якого типу вікна. Розробляючи штори Плісе, виробники врахували наступні параметри: штори Плісе довговічні, вони не вигоряють на сонці. Просочення поліестером захищає штори від пилу і комах. Просочення поліестером виконується за спеціальною 8-ступеневою системою.

Догляд за Плиссе надзвичайно простий. Їх досить прополоскати в теплій воді прямо з профілем. Коли вода стече, скласти і висушити в складеному вигляді. Переваги і недоліки. Переваги штор Плиссе зробили їх, мало не найпопулярнішими на сьогоднішній день. Якщо співвіднести переваги і недоліки, вигода «на обличчя».

Прості в збиранні;

естетичність;

Різноманітність форм;

зручність;

Надійність.

У порівнянні з перевагами недоліки здаються не значними.

Висока ціна;

Обмеження за розміром.

Штори Плісе чудово відображають прямі сонячні промені. А штори з алюмінієвим напиленням повністю захищають від сонця і дозволяють взагалі проникнути сонячному світлу в приміщення. Приміщення залишається прохолодним і комфортним цілодобово. Вони ідеально підходять тим, хто погано переносить задушливі приміщення і вважають за краще прохолоду. Штори Плісе вирішують і проблему офісів. Найчастіше сонце заважає працювати за комп’ютером, на моніторі практично нічого не видно при яскравому сонці. Штори Плісе з антивідблисків тканинами вирішують цю проблему, і тим самим підвищую вашу працездатність.

Універсальні способи кріплення штор Плиссе дозволяє їх встановити де завгодно. Кріпильна конструкція може бути прикріплена до стіни або стелі, у віконному отворі. Також конструкція може кріпитися за допомогою кронштейнів. У будь-якому випадку, ваші штори Плісе будуть надійно прикріплені до стіни.

Різноманітність видів штор Плиссе розширюють їх коло застосування. Штори Плісе – це витонченість і захист в одній особі. Вони подружать вас з сонцем і створять приємну атмосферу будинку.

попередня стаття
наступна стаття
- Advertisement -
- Advertisement -