Світлодіодна лінійка на основі

- Advertisement -




 

Найпоширенішим варіантом оформлення декоративного підсвічування на сьогодні є світлодіодні прилади. З огляду на їх якісні характеристики, ніхто не дивується затребуваності даної продукції. Світлодіоди мають приємний світінням, при цьому вони економічні і довговічні. Окремий плюс – легкість монтажу.

При оформленні вітрин магазинів, ресторанів, нічних клубів і багатьох інших закладів застосовується світлодіодна лінійка на основі. Алюмінієвий профіль, до якого кріпляться друковані плати, становить основу такої лінійки. Область застосування даних приладів дуже велика. Їх використовують для декоративного підсвічування всередині приміщення і зовні, в ландшафтному дизайні. Крім того світлодіодна лінійка на основі і драйвер – начинка будь-якого світильника.

Якщо вас цікавлять оптові закупівлі світлодіодних лінійок, радимо звернути увагу на постачальників з Китаю. Велика частина продукції на російському ринку саме звідти. Це обумовлено доступною ціною товару. Китай – найбільший виробник і імпортер світлодіодних приладів в світі. Основні потужності розташовані в провінції Гуандун на півдні країни. Кілька тисяч фабрик випускають освітлювальні прилади на основі світлодіодів, сума від реалізації LED-виробів становить понад 80 млрд. Щорічно.

Величезна конкуренція змушує китайського виробника серйозно ставитися до якості. Самі китайці віддають перевагу вітчизняній продукції. Сьогодні купити світлодіоди з написом «Made in China» – означає придбати хорошу річ. Тому підприємці усього світу намагаються вкласти гроші в китайські світлодіодні лінійки на основі.

Великі бізнесмени з’їжджаються на регулярні виставки продукції в Китаї, де виробники показують свій товар. Відвідавши цю виставку можна вивчити асортимент, ціни і познайомитися з представниками фабрик. Для успішної співпраці необхідно знати китайську мову або користуватися послугами перекладача. Важливо уважно читати умови договору, звертати увагу на терміни поставок і відповідальність китайської сторони.

попередня стаття
наступна стаття
- Advertisement -
- Advertisement -