Бітумна черепиця

- Advertisement -




Купити бітумну черепицю тепер вигідно – вона зможе стати надійним захистом для вашого будинку. Завдяки унікальним характеристикам м’яка черепиця або покрівельна плитка вже багато років досить успішно використовується в якості надійного покриття для даху. Представлений матеріал підходить для будь-якого даху, яка б незвичайною вона не була. Монтаж дуже простий, не вимагає використання додаткових інструментів. Придбати бітумну черепицю можна за досить привабливою ціною. Вибір квітів і варіацій черепиці приємно дивує.

Головна особливість м’якої черепиці полягає в тому, що вона після покриття покрівлі створює герметичний товстий шар, який захистить будинок від негативних варіантів впливів навколишнього середовища. Матеріал зустрічається в різних колірних гамах, виглядає досить презентабельно. Також він здатний прикрасити будь-який будинок, надати йому виразність. Навіть при сильних опадах бітумна черепиця не створює шум. Вона не гниє, не піддається корозії. Одним словом, така черепиця ідеально підходить для будь-яких, навіть суворих кліматичних зон.

М’яка покрівля складається з пластин і є штучним матеріалом. Дизайнери розробили величезну кількість форм представленої покрівлі. Кожна людина може знайти для себе щось особливе, привабливе, що підходить саме для його будинку. Ключова перевага бітумної черепиці полягає в її універсальності. Вона може використовуватися для дахів абсолютно різних форм, аж до складних купольних покриттів. Дах, покрита представленим матеріалом, буде, в хорошому сенсі, білою вороною на тлі інших, і прослужить багато років. Це прекрасний вибір для тих, хто цінує стабільність і надійність.

Слід також зазначити, що популярність форм черепиці змінюється щороку. Наприклад, десятиліття назад найбільшим попитом користувалася нарізка черепиці у вигляді шестикутника з тінями. Сьогодні смаки на форму і колір покрівлі вельми змінилися. Споживач розпещений великим вибором. При бажанні можна зупинитися і на металевій черепиці або на ламінованої покрівлі, яка, до речі, відрізняється оригінальним зовнішнім виглядом, надійністю.

- Advertisement -
- Advertisement -