Як застосовується галіт в будівництві

- Advertisement -




Технічна сіль є сипучим кристалічним продуктом природного походження. Інша її назва – кам’яна сіль. Для отримання цієї речовини переробляється самосадочная сіль. Технічною сіллю сьогодні користуються в різних сферах. Її застосовують при ожеледі, галит використовується на хімічних, харчових, металургійних підприємствах. У будівельній сфері технічна сіль також затребувана.

Як правило, сіль є білою, в деяких випадках сіруватою, жовтуватою. Речовина має солонуватим смаком, сторонні нотки відсутні. Запах відсутній. Галіт є добавкою, яка використовується в магнезіальних підлогах, стяжках. З його допомогою створюються вироби, в яких використовується декоративний магнезітобетон. Таку сіль включають в цегляний силікат для підвищення міцності, надійності, терміну експлуатації матеріалу. Галіт може бути присутнім в цементному розчині, це потрібно, щоб розчин швидше схоплювався, а цемент краще сідав.

За допомогою технічної солі очищається вода в свердловинах, при цьому використовуються фільтри. Як правило, сучасні компанії пропонують купити сіль в мішках. Упаковка може мати різну масу, яка визначається призначенням речовини. Мішки робляться з поліпропілену або поліетилену, в них міститься до 50 кілограм Галіт. Можна купувати сіль в м’яких контейнерах разового користування, місткість яких сягає тонни. Для зберігання Галіт використовуються просторі, сухі складські приміщення, бортові майданчика з покриттям з бетону. Місця повинні бути обладнані дренажною системою для відведення кліматичних опадів.

 

- Advertisement -
- Advertisement -