Що таке професійний клінінг сервіс

- Advertisement -




Ще якийсь час назад професійні клінінгові послуги були чимось незрозумілим і не особливо необхідним. Вважалося, що прибирання квартир – це завдання, виконанням якої зобов’язаний займатися виключно її власник. Звичайно, послуги профільного персоналу були доступні. Але клінінгових фірм і сайтів, що пропонують послуги підтримки чистоти.

Профільні клінінгові компанії сьогодні представлені у великій кількості. Цілі фірми реєструються з однією метою – запропонувати клієнту професійне підтримання чистоти в приміщенні. Те, що раніше вважалося обов’язком штатного прибиральника, сьогодні виконують цілі бригади. А різниця результатів роботи помітна неозброєним оком.

Головна відмінність клінінгу від послуг штатного прибиральника і самостійного підтримання чистоти – підсумковий результат. Завданням професіонала стає ретельне прибирання кожної поверхні до максимально можливого стану чистоти. А досягти необхідного результату потрібно всього за один сеанс прибирання. Це у штатних співробітників є час на «доробити завтра». Професіонали зобов’язані повністю виконати замовлення за один підхід.

Штатний співробітник, завданням якого є підтримання чистоти в квартирі або офісі, асоціюється у багатьох з жінкою пенсійного віку. Таких виконавців дійсно існує багато, але вони не здатні завжди активно і швидко впоратися з поставленим завданням. Тому результат їх роботи здатний задовольнити далеко не всіх замовників.

Індустрія клінінгових послуг пропонує набагато більше варіантів збирання, ніж деякі здатні собі уявити. З’явився дорогий спеціальний інструмент, вузькопрофільні, очищають забруднення склади, навчальні курси. Результатом навчання стає фахівець, здатний швидко і вміло впоратися з поставленим завданням. Прибирання будь-якої складності в офісі, квартирі, медичному або торговому центрі, іншому приміщенні.

• Якісне миття дзеркальних поверхонь, жалюзі, вікон, світильників.
• Правильна безпечна очищення офісної і побутової техніки.
• Хімчистка м’яких меблів, підлогових покриттів.

На сайті легко знайти фахівця, який пропонує професійний догляд за меблями, винесення сміття, шліфування підлог з будь-якого матеріалу і безліч інших опцій. Необхідно лише звернутися до вибраного виконавцю для уточнення умов замовлення.

- Advertisement -
- Advertisement -