Як зняти і замінити сажевий фільтр?

- Advertisement -





Чи можу я сам зняти і замінити фільтр сажі?

Дизельний фільтр сажі (DPF) є частиною вихлопної системи багатьох дизельних автомобілів і вловлює дрібні частинки сажі, щоб вони не потрапляли в атмосферу.

Фільтр запобігає потраплянню чорних хмар дизельного диму з задньої частини автомобіля, що не вредно для навколишнього середовища. Як і будь-який фільтр, DPF згодом може засмітитися, повністю заблокований фільтр необхідно видалити і замінити; це може бути дорога процедура.

Чи можу я сам зняти і замінити фільтр сажі?

Дюбой дизельний автомобіль, оснащений новим дизельним фільтром сажі, відразу ж не пройде перевірку ТО, якщо блок DPF був пошкоджений або повністю вилучений і не замінений. Відомо, що люди самі знімають фільтри DPF, але непрофесійна заміна фільтра майже напевно порушить вимоги.

Ми настійно не рекомендуємо нікому знімати фільтр DPF і не замінювати його. Якщо ви не знаєте, як замінити фільтр DPF, попросіть досвідчених фахівців замінити ваш фільтр на високому професійному рівні без необхідності витрачати час на це самостійно.

Коли ви купуєте старий дизельний автомобіль, переконайтеся, що DPF не було знято. Якщо у вас є заблокований фільтр сажі і вам потрібно його заміна, важливо, щоб ви зробили це професійно. Заміна DPF може бути досить дорогою, тому сервіси також пропонують очистку деталей DPF. Очищення DPF – це економічний варіант обслуговування, що дозволяє уникнути необхідності платити за дорогі запасні частини.

- Advertisement -
- Advertisement -