Проектування ландшафту

- Advertisement -




Якщо ви власник заміського будинку, вам просто необхідно облагородити вашу ділянку. Причому вибір ландшафту повинен безпосередньо залежить від матеріалу з якого побудований будинок: цегла, брус і т.п. Як в житті так і в ландшафті завжди зручно працювати за планом. Це дозволить з найменшими втратами як морального, так і фінансового плану виконати максимальний обсяг корисної роботи. Проектування в будь-якій області завжди є основним процесом, на шляху досягнення заповітної мети. У ландшафті те ж саме. Зі зрозумілих причин, саме час зайнятися проектуванням взимку, коли неможливо працювати на місцевості.

Матеріалів в сучасному світі про ландшафтному проектуванні більш ніж достатньо. Але в літературі, яку ви напевно будете вивчати будуть описані теоретичні опис стандартних або «модельних» земельних ділянок. Для більш підходящих варіантів, властивих вашому двору, потрібно звертатися до кваліфікованих фахівців. Ландшафтний дизайнер в залежності від параметрів ваших володінь від матеріалу будинку підбере потрібний варіант.

Проект зазвичай створюється в паперовому вигляді. Але останнім часом активно розвивається проектування в форматі 3D. В останньому випадку зображення майбутнього саду демонструється у всіх кольорах і ракурсах, із зображенням найдрібніших деталей. Адже дуже важливо враховувати рельєф, дренаж, кількість і розміри будівель, наявність дерев і т.д. Проект, який буде створений фахівцями, в майбутньому буде доповнений більш точними схемами, які враховують навіть дрібниці. Адже дуже важливо врахувати всі нюанси, що б не втратити потрібні деталі, через які доведеться платити двічі.

Додатковий пакет креслень потрібен буде в разі, якщо дизайн припускає наявність садових меблів і альтанки. В обов’язковому порядку в кінці проектування повинен бути складений детальний кошторис.

- Advertisement -
- Advertisement -