Як вибрати письмовий стіл для школяра? кілька рекомендацій

- Advertisement -




Часто батьки купують своїм школяреві комп’ютерний стіл, який зможе прослужити йому довгий час. Лікарі радять купувати модифікації з такими розмірами: ширина повинна бути не менше 1 метра, глибина від 60 сантиметрів, вільний простір не менше 50 * 50 см. Для вибору письмового столу для школяра рада – дитину потрібно взяти в магазин, щоб він перевірив зручність посадки. Дуже важливо, щоб модель мала зовнішню привабливість, якщо вона подобається дитині, значить, займатися малюк буде з величезним задоволенням. Зрозумійте це, адже ви ж розумієте, що електричний камін безпечніше дров’яного.

Для підручників, посібників, книжок, зошитів в кутовому комп’ютерному столі є різні відділення. Вибір меблів великий, під різний стиль екстер’єру і фінансовим можливостям. На даний момент можна придбати письмовий стіл для учня різного дизайну – від стандартного прямокутного, до кутового. Кутові комп’ютерний столи бувають різних варіантів, зокрема, з рівними сторонами і Г – подібної форми.

Ці моделі популярні, вони використовуються і для письмових робіт, і занять за ноутбуком. Як же розмістити меблі у вашої дитини? Освітленість за ним повинна бути відмінна, найкраще встановити меблі в кутку, щоб денне світло падало збоку. Це просто зробити, немов купуєш електрокамін. У невеликих квартирах мало можливості встановити його під кутом до вікна, і часто присувають його до вікна впритул. Це просто, також просто, як купити електрокамін.

Але якщо у вас 2 школяра, то кращого місця, ніж у вікна і не придумати. Найбільш вдалий варіант – застосувати одну довгу стільницю, і за неї посадити двох дітей. Але, в невелику квартиру можна купити і стіл – трансформер. Цей тип меблів – хороша можливість купити вашому школяреві ергономічну, якісну, відмінну меблі, яка відповідає стандарту якості. Та й про підставці для ноутбука не забудьте.

З нею правильна організованість зони для навчання, малювання та інших особистих потреб буде набагато простіше. Дані моделі мають багато функцій, можна з легкістю їх налаштувати, дивлячись чим займається дитина. Нахил стільниці можна змінити в межах 0 до 90 градусів. Навіть дитячий стіл з низькою вартістю можна відрегулювати в межах 0 до 45 градусів. Якщо ваша дитина робить уроки, можна вибрати особливе становище і врахувати розташування лампи, або іншого джерела освітлення. Якщо школяр хоче приступити до малювання, потрібно прибрати меблі і перетворити стільницю в мольберт. Висоту даної меблів можна відрегулювати за бажанням і уподобанням. Дані товари мають відповідність зі світовими стандартами

- Advertisement -
- Advertisement -