Жити в Британії, не переїжджаючи

- Advertisement -




Всі ми бажаємо жити там, де нам хочеться: щоб і будинок красивий, і вид з вікна, і природа поруч, і сусіди хороші. А ще краще – поїхати куди-небудь в інше місто або країну. Наприклад, Францію, Іспанію або Британію …

Тепер втілення мрії про Британію зовсім не за горами, можна сказати навіть рукою подати. ЖК Британський квартал втілить Ваші мрії в реальність. Хочете жити в будинку, прихованому від «мирської суєти»? Хочете проводити час в шикарному пентхаусі, збудованому з екологічно чистих матеріалів? Тоді Британський квартал чекає на Вас!

Цей новий житловий квартал бізнес-класу виправдає найнеймовірніші очікування, здивує і порадує найвимогливіших покупців. Панорамні вікна, що наповнюють Вашу квартиру теплом, світлом і свіжим повітрям, розкішні французькі балкони – все це не залишить байдужим жодного досвідченого глядача.

І, звичайно, одним з найбільш примітних переваг даного комплексу є чудово обладнана закрита зона, де кожен житель зможе насолодитися прогулянкою серед зелених дерев і чагарників, вдихаючи свіже повітря в тиші і спокої, випити чашечку чаю або кави за столиком в приємній кав’ярні та просто відпочити .

Всі дев’ять будинків Британського кварталу створювалися в єдиному і цілісному стилі. Проживаючи там, можна дійсно відчути себе аристократом. Розкішні колони і портики надають витонченість і переносять нас у часи розквіту англійського дворянства. Красені-фонтани змушують не просто пройти повз, озирнувшись на них і ще раз отримавши естетичну насолоду, а зупинитися поруч, спостерігати за їх статичної красою і запам’ятати надовго.

 

 

- Advertisement -
- Advertisement -