Корпоративні футболки з логотипом

- Advertisement -




Тема оригінальних корпоративних подарунків стає все більш актуальною для компаній, які серйозно ставляться до свого іміджу і відносинам з партнерами, клієнтами і власними співробітниками. Стандартні промо-футболки з логотипом, якими якісними вони б не були (тим більше, що в більшості випадків їх роблять за принципом “чим дешевше тим краще”), в якості такого подарунка виступати явно не можуть. Вони гарні для промо-акцій, тобто для разового використання, після чого в кращому випадку відправляються в розділ гардероба “для копання грядок на дачі” або взагалі, відверто кажучи, йдуть на ганчірки.

Проте, футболка це незамінний елемент одягу, який із задоволенням носять все від студентів до топ-менеджменту. Проект оригінального дизайну пропонує корпоративним клієнтам зробити з футболки унікальний подарунок – за рахунок розробки авторської ілюстрації на тему, пов’язану з вашим бізнесом! В результаті ви зможете презентувати якісну футболку з гарним малюнком, яку люди не раз і з задоволенням надінуть а значить, не раз і з задоволенням згадають про вашу компанію.

Малюнок наноситься на передню частину футболки, а логотип компанії – на рукав. Широка гамма кольорів (в тому числі, можливе фарбування тканини футболки в корпоративний колір) дозволить вам вибрати краще фірмове рішення.

Якщо у вас виникли сумніви, яку таку авторську ілюстрацію для нанесення на футболку можна придумати для компанії, яка, наприклад, займається аудитом або виробництвом ковбас, то в цьому-то і полягає наше унікальне пропозиція: ми ВМІЄМО ВИГАДУВАТИ!

- Advertisement -
- Advertisement -