Чи варто їхати на відпочинок в Берегове?

- Advertisement -




Берегове – популярне у туристів місце відпочинку, це затишне селище, розташований на березі Каламітської затоки, в 60 км. від Євпаторії, тому на курорті тепле море.

Туристична інфраструктура курорту швидко розвивається, щоб робити відпочинок для гостей якомога комфортнішим і захоплюючим. У Берегового гарне місце розташування, до нього нескладно добиратися – залізничної станції Бахчисарая 35 км, а Севастополь і Сімферополь знаходяться на відстані близько 45 км. Курорт підійде, як гарне місце для сімейного спокійного відпочинку. Тут відмінний мікроклімат, затишні галькові-піщані мілководні пляжі і чисте море.

Пляжі тут не такі велелюдні, як на інших кримських курортах, і це цінують любителі спокійного відпочинку. Ціни на відпочинок тут нижче, селище Берегове має всю інфраструктуру для відпочиваючих, працюють магазини, аптека, ринок.

Переваги курорту Берегове:

– Зручне місце розташування – селище знаходиться не далеко від Бахчисарая, Севастополя і Сімферополя. Дістатися сюди можна потягом, а потім треба пересісти на маршрутку.
– У селищі широкий вибір житла, можна підібрати підходящий варіант під будь-який смак і бюджет.
– Демократичні ціни – в порівнянні з іншими курортами відпочинок тут більш доступний.
– На ринку і в магазинах хороший асортимент фруктів і продуктів.
– Чисті пляжі, тепле море і красиві пейзажі.
– До послуг відпочиваючих наданий широкий вибір екскурсій.

- Advertisement -
- Advertisement -