Страхування майна

- Advertisement -




Власне житло є місцем, в якому ми проводимо більшу частину життя. Купуючи нове житло, ми приділяємо увагу тому, де воно знаходиться і які навколо сусіди. Облаштовуємо його таким чином, щоб відчувати себе щасливим в ньому кожен день. Однак повністю захистити своє житло від непередбачених випадків неможливо.

Придбання квартири, будівництво будинку або дачі – це вигідний спосіб вкладення грошей і впевненість в стабільності майбутнього для вас і вашої родини. Однак існує ризик того, що весь комфорт, який ви придбаєте, може впасти в один момент. Досить візиту непроханих гостей, іскри від несправності проводки або незакритий крана.

Розрахунок страховки передбачає встановлення страхової суми відповідно до розміру, який не перевищує страхову вартість майна.

Страхування допоможе захистити ваше майно від неприємностей і звести до мінімуму витрати на його відновлення. Для цих цілей вам знадобитися укласти договір про страхування майна.

Можна оформити страхування житла від наступних подій:

• Пожежа або вибух;
• Пошкодження водою;
• Стихійне лихо;
• Механічне пошкодження;
• Протиправні дії третіх осіб.

Кілька причин, чому варто укласти договір страхування нерухомості:

• Широкий спектр видів майна, яке можна застрахувати;
• Комплексність договору. Один поліс може застрахувати як все майно, яке знаходиться за конкретною адресою, так і додаткові витрати;
• Широкий спектр страхових ризиків по страхуванню майна.

Розрахунок страховки передбачає встановлення страхової суми відповідно до розміру, який не перевищує страхову вартість майна.

Страхування житла – це вигідне і продумане страхування власності, яке захистить ваш будинок, квартиру, гараж, сарай, баню, а також інші будівлі і допоміжні будівлі від пожеж, ураганів, повеней, води, снігу і заподіяної злодіями шкоди, а також від багатьох інших можливих видів збитку.

Страховка майна дозволить вам також відчувати себе впевнено у відношенні речей, які знаходяться в нерухомості. Гарна компанія не обмежує своїх клієнтів у виборі об’єктів страхування. Це передбачає страховку квартири або будинку цілком, або їх окремих кімнат і поєднань об’єктів.

- Advertisement -
- Advertisement -