Лайтбокси та світлові букви – несподівані переваги для вашого бізнесу

- Advertisement -




Ви коли-небудь замислювалися про те, щоб розмістити зовнішню рекламу для вашого бізнесу? Якщо так, то ви можете розглянути такі рішення як світлові вивіски і світлові літери. Лайтбокси вважаються одним з найбільш ефективних способів реклами.

Вивіски або зовнішня реклама завжди була одним з найбільш ефективних і модних видів реклами. Незалежно від того, скільки інших джерел реклами існує і скільки нових з’являється з розвитком технологій, зовнішня реклама продовжує працювати дуже ефективно.

Сяючі знаки, як правило, залучають набагато більше клієнтів і призводять до значного збільшення продажів. Цей рекламний носій дозволяє вам охопити більшу кількість людей і залишити незабутнє враження про вашу компанію. В даний час цей вид реклами дуже поширений серед різних брендів і виявився надзвичайно успішним.

Що таке лайтбокс?

Це вивіски зі світлодіодним підсвічуванням, що забезпечують цілодобову видимість. Світлові знаки широко використовуються в світі вивісок і є відмінним способом просування логотипу вашого бренду. Зазвичай рекламні світлові вивіски для зовнішнього використання виготовляються з комбінації алюмінію, акрилу і лексану. Ці матеріали не тільки візуально привабливі, але і є ідеальним рекламним інструментом.

Отже, ви можете запитати, що робить лайтбокси такими вигідними?

Що ж, гарантовано, що ці знаки привернуть увагу цільової аудиторії і розширять охоплення клієнтів. Реклама призначена для того, щоб її помітили, а якщо немає, то її взагалі немає сенсу отримувати. У таких випадках світлові вивіски відмінно проявляють себе, так як їх можна помітити без будь-яких зусиль.

Лайтбокси легко виявити, тому ваш заклад легко знайти. Це усуває причину № 1, що коштувала компаніям значної кількості клієнтів – поганої видимості. Це може статися через розташування в місті, яке може бути в досить непомітних місцях або через те, що деякі будівлі мають схожий вигляд і їх легко сплутати один з одним. В цьому випадку вивіски лайтбоксів з’являються і привертають увагу, дозволяючи людям відразу ж знайти потрібне місце.

Лайтбокси та світлові букви допомагають створити і просувати свій фірмовий стиль з підсвічуванням. Це збільшує впізнаваність вашого бренду і привертає потенційних клієнтів вдень і вночі. Помістити логотип вашого бренду на дах будівлі – це простий спосіб зробити вивіску помітною здалеку і підвищити обізнаність споживачів.

Рекламні вивіски у вигляді лайтбоксів і світлових букв показують людям, що компанія або заклад піклується про зовнішній вигляд свого бренду, Значить вони безумовно і більше піклуються про якість послуг, які вони пропонують. Це змушує їх думати, що вони отримають професійний підхід в цій компанії, що призведе їх до вибору саме цієї компанії.

- Advertisement -
- Advertisement -