Найкращі пластикові вікна

- Advertisement -




На дитяче питання, яких поетів ви знаєте? 95 відсотків навіть дорослих людей називають в першу чергу Пушкіна. Аналогічно йде справа і з металопластиковими вікнами. Якщо опитати звичайних громадян, які вони знають вікна, абсолютна більшість відповість: Rehau!

Що ж такого чудового в цихвікнах, що їх знають навіть діти? Реклама? Ну, може бути, почасти. Але в першу чергу, мова йде про незаперечну європейській якості, яке стало вже прозивним. У Німеччині перші вікна REHAU встановлені в 1969 році і до цих пір не мають потреби в заміні, незважаючи на те, що пройшло вже майже півстоліття. Чи це не найкраща реклама справжньому німецькій якості? Отже, давайте спробуємо розібратися звідки такий успіх?

Перш за все, це викликано тим, що компанія дійсно є безперечним лідерів на світовому ринку полімерних матеріалів. Інновації, розроблені компанією, постійно впроваджуються в різні галузі машинобудування, індустрії та будівництва. І у всіх цих областях продукція відповідає класу ПРЕМІУМ.

Компанія розробила власні рецептури полімерних з’єднання і продовжує їх удосконалювати. Основною концепцією роботи підприємства є постійне впровадження нових технологій і рішень, які відповідають зростаючі потреби сучасного світу. Йти в ногу з часом – це і є запорука успіху. На споживчому ринку металопластикових конструкцій постійно використовуються різні нововведення, що стосуються не тільки технічних характеристик профільних систем, а й дизайну.

Крім усього іншого компанія велику увагу приділяє боротьбі з недоброякісними виробниками, які користуючись незмінною репутацією компанії, намагаються наповнити ринок підробками. У випадку з металопластиковими вікнами Rehau, компанія розробила ряд захисних заходів, покликаних захистити покупців від неякісного товару. На території України використовується профіль виготовлений на двох заводах концерну в Польщі і в Німеччині.

В обох випадках профіль має оригінальну захисну плівку, яка видаляється після установки, серійний номер на рамі, що дозволяє визначити, де і коли саме виготовлений профіль, і лазерне гравіювання на торці рами. Крім того, металопластикові конструкції забезпечені високоякісними комплектами, зокрема підсилювачем рами і сполучними конструкціями. Частенько саме ці складові можуть замінюватися недобросовісну виробниками на більш дешеві, що призводить до порушення функціональної цілісності конструкції.

- Advertisement -
- Advertisement -