Кращі 5 моделей рацій BАOFENG

- Advertisement -




 

1. Модель рації Bаofeng UV / 5R
Рації моделі Баофенг УВ-5К відрізняються якістю зв’язку і надійність, які властиві тільки брендовим виробникам. Радіостанція використовує діапазон VHF – 136-174 МГц, на потужності 4 Вт і діапазон UHF 400-480 MГц, видаючи максимально 1 Вт. Прилад має підвищений показник захисту від несприятливого впливу зовнішніх факторів. Навіть під впливом негативних природних факторів і непередбачених ситуацій техніка функціонує без збоїв. Станція працює з 128 каналами пам’яті і живиться від літієвої батареї на 1800мАч. Надійну роботу станцій цінують люди, що займаються полюванням і рибальством.

2. Модель Bаofeng UV / 3R
Це модель Баофенг УВ-3Р, вона відноситься до малобюджетним, має характерний заокруглений корпус. Прошивка програм була оновлена, що забезпечило надійний зв’язок. Прилад УВ-3Р розрахований на роботу – на 136-174 МГц і 400-480 МГц, має зручний дисплей, відрізняється надійністю і стійким зв’язком.

3. Модель Bаofeng UV / 5RA
Компактна модель Баофенг УВ-5РА є посилений варіант УВ-5К. У рації більш заокругленими форма корпусу, конструкція побудована за тією ж схемою, що і відома модель рації з передавачем на 5Ватт, призначеним для діапазонів 400-470 і 136-174 МГц. Харчування від Li-ion акумулятора 1800мАч., Прилад має функцію економного витрати батареї. Хороша захищеність від пилу і вологості дозволяє застосовувати станцію при несприятливих зовнішніх умовах.

4. Радіостанція Bаofeng BF / 888s
Портативна радіостанція Баофенг БФ 888с відрізняється спрощеним дизайном, рацію використовують на частотах 400 – 470 МГц. Так само як і інші рації Баофенг, тут вбудований ліхтарик, є функція екстреного виклику. Потужність передачі 5Вт., Гнучка антена і чутливий приймач забезпечують надійний зв’язок.

5. Модель Bаofeng UV / B5
Баофенг УВ-Б5Р відрізняється рядом корисних функцій. Рація обладнана функцією шумозаглушення, функцією збільшення часу роботи акумулятора, автоподсветка дисплея. Корпус виготовляють з високоміцного пластика, має посилену конструкцію. Дуже функціональна радіостанція, її надійну роботу цінують люди, що займаються полюванням і рибальством.

- Advertisement -
- Advertisement -