Яка дитяча сподобається вашій дитині

- Advertisement -




Багато батьків не радяться зі своєю дитиною облаштовуючи його ж кімнату. А дарма, адже саме інтер’єр кімнати здатний вплинути на характер дитини. Зрозуміло, що дитина мало, що порадить, але вибрати шпалери для своєї кімнати він точно зможе. Всі малюки люблять яскраві кольори, а їх тони по різному впливають на дитину і про це не варто забувати. Якщо малюк спокійний і невпевнений, можна додати в його кімнату більше жовтих і помаранчевих тонів, вони прекрасно піднімуть йому настрій.

А всі відтінки блакитного та зеленого відмінно підійдуть для активного дитини. Єдине правило, яке необхідно дотримуватися – підлогу в дитячій кімнаті повинен бути завжди темніше стін, інакше дитина буде себе не дуже затишно почувати. На ринках величезний вибір дитячих меблів, зробленої з різних матеріалів, але перевагу все ж краще віддати тій, яка з натуральної цільної деревини.

Облаштовуючи інтер’єр дитячої, не варто забувати про те, що в ній повинно бути досить багато вільного місця для різних ігор. Дуже важливо, щоб дитина не тільки спав у своїй кімнаті, але і знаходив собі заняття, грав і саме тому дитячу потрібно “оживити”. Багато малят люблять малювати, але батьки бояться, що своїми шедеврами дитина зіпсує все шпалери. Але ж можна заклеїти білим папером низ стін, дитина буде малювати, а самі вдалі малюнки можна буде в подальшому повісити в рамці на стіну.

Потрібно обов’язково враховувати всі захоплення свого малюка і всіляко його підтримувати. Але є такі батьки, але їм ніколи ходити по магазинах і вибирати приємні дрібниці для дитячої, і спеціально для них придумали готові інтер’єри, по-іншому їх називають «прет-а-порте». Вартість таких інтер’єрів близько 15 тисяч рублів і в комплект зазвичай входять шпалери, штори, карнизи, постільна білизна, іграшки та інші необхідні для інтер’єру предмети, всього близько тридцяти предметів.

Найчастіше такий набір обходиться дешевше, ніж покупка всіх речей окремо На ринках таких комплектів величезний вибір і можна вибрати не тільки для хлопчика або для дівчинки, але і за захопленнями дитини.

 

- Advertisement -
- Advertisement -