Дитячі безпружинні матраци

- Advertisement -




 

Все більше батьків віддають перевагу безпружинним матрацам для своїх дітей і в багатьох випадках це виправдано. В першу чергу необхідно пам’ятати про чудових характеристиках даних виробів.

Дитячі матраци, які пропонує тепер торгівля дозволять забезпечити здоровий і повноцінний сон дитині. До складу виробів входять суто натуральні і 100% екологічно чисті компоненти, які не викликають алергії. Чохли для матраців виконані строго з бавовни, що гарантує підвищену зносостійкість.

Безпружинні матраци мають багато переваг. По-перше, ці матраци показують відмінний ортопедичний ефект. По-друге, зроблений з волокна кокосового або латексу, такий матрац буде мати високі гігієнічні властивості. У них ніколи не «поселяться» пилові кліщі, він не зруйнується від вологи, такий матрац добре тримає форму, а значить, він ідеальний для незміцнілого хребта вашого чада. Дитячі матраци мають незначну товщину, тому в разі необхідності (у дітей трапляються непередбачувані «неприємності») його можна швидко просушити. Для дитячого ліжечка безпружинні матраци безпрограшний варіант.

Про переваги цих матраців можна розповідати довго. Доказ цьому є позитивні відгуки батьків, які випробували цей продукт. До того ж безпружинні матраци довговічні і мають приємну ціну. Завдяки широкому асортименту, ви обов’язково знайдіть матрац, який задовольнить всі ваші вимоги.

Кілька порад, як краще підібрати матрац для дитини:
– немовлятам і діткам до трьох річного віку ортопеди рекомендують вибирати жорсткий ортопедичний матрац, в ідеалі кокосовий;
– обов’язково звертайте увагу на його висоту, щоб він не виходив за обмеження бортиків (особливо це стосується двоярусних ліжок). Матрац повинен бути жорстко зафіксований в ліжечку, щоб дитина не зісковзнув разом з ним на підлогу;
– у продажу є двосторонні моделі, які дуже зручні. Поки дитина маленька він спить на жорсткій стороні, з часом матрац можна перевернути на м’яку комфортну сторону;
– для немовлят разом з матрацом рекомендується придбати захисний водонепроникний наматрацник.

Не економте на здоров’ї своєї дитини. Пам’ятайте, здоровий і міцний сон вашого чада – запорука здоров’я! Тому вибір матраца – справа відповідальна. Основна причина проблем з хребтом в ранньому віці, саме неправильно вибраний матрац.

- Advertisement -
- Advertisement -