Сучасні вентиляційні системи. Устаткування для систем кондиціонування і вентиляції

- Advertisement -




Якщо складати список найбільш потрібних людині для життя речей, то повітря буде стояти на першому місці, випереджаючи з величезним відривом навіть воду. Дійсно, без повітря рішуче неможлива будь-яке життя, і сучасні технології у всю працюють, щоб зробити це повітря якнайкраще.

Кондиціонери та вентиляційні системи покликані не тільки підтримувати в кімнаті певний мікроклімат, але і видаляти з неї пилинки. Устаткування для систем кондиціонування і вентиляції такого роду набагато дорожче ніж просто побутові кондиціонери, крім того, в монтажі подібних систем ніяка самодіяльність є абсолютно неприйнятною.

На жаль, кондиціонер не завжди зможе забезпечувати максимальний комфорт, так що сучасні вентиляційні системи вибирають не тільки в компаніях, а й приватні клієнти для своїх заміських будинків. Природно, що планування цієї структури необхідно проводити ще на стадії проектування котеджу, і вже в залежності від характеру приміщень підбирати правильне обладнання для систем кондиціонування і вентиляції.

В даний час, на ринку представлені чотири види систем вентиляції:

Вентиляційні системи, які подають повітря безпосередньо в саму робочу зону. Зазвичай такі системи використовуються в тих приміщеннях, де стоїть багато обладнання розігріваючого повітря і створює конвекційні потоки, які піднімаються до стелі.

Система, що подає в робочу зону повітря горизонтальними струменями, які затухають поза тієї зони. При такому способі подачі робоча зона як би омивається зворотним потоком. Крім того, значно знижується використання припливного повітря.

Система, яка подає в робочу зону струменя повітря під кутом. Вельми застосовна в сучасних будівлях з великою кількістю колон.

Струмені в робочу зону надходять вертикально. Такі системи заслужили на особливу увагу, як в різних виробничих установах, так і в приватних будинках. І саме ці системи ми рекомендуємо використовувати вам.

- Advertisement -
- Advertisement -