Креативні ідеї для декору стiн

- Advertisement -




 

Коли хочеться змін, зовсім не обов’язково затівати повноцінний ремонт, часом досить лише невеликих деталей, щоб інтер’єр заграв новими фарбами. Спробуйте, наприклад, яскраво і незвично прикрасити стіни – вигляд кімнати в цілому стане свіже та цікавіше. Хочете прикрасити стіни картинами, але не хочете возитися з рамами?

Є відмінне рішення: використовуйте звичайні канцелярські кліпси, ви легко знайдете такі в будь-якому магазині. Підвісьте улюблені зображення і фотографії, в будь-який момент їх можна легко змінити. Якщо ви все ж вирішите помістити свої улюблені зображення в рами, то спробуйте пограти з фоновими відтінками. Замініть стандартний білий фон блідо-блакитним, він виглядає доречно в будь-якому стилі інтер’єру і по-літньому свіжо.

Приголомшлива ідея того, наскільки сучасно і витончено можна продемонструвати різнорідні, милі серцю дрібнички, які зазвичай скупчуються у нас вдома. Дуже важливе хороше освітлення – треба купить здесь светильники для дома, які бувають різних видів. Просто помістити їх в потрібних місцях, і світильники забезпечать потрібне локальне акцентоване підсвічування. Можна в центрі помістити картинні рами, самі ж рами пофарбуйте в один колір, створивши, таким чином, стильну композицію. Напевно ви вже пробували створювати композиції з декоративних тарілок на стіні, це відмінна ідея для створення неповторного шарму у вашому інтер’єрі. Спробуйте розбавити традиційну стриману кольорову гамму яскравими фарбами, таким чином, розставивши нові акценти, пограйте з розмірами і стилями тарілок. Настінні полки можна використовувати для картин, фотографій або кімнатних рослин.

А що якщо розставити на них кілька невеликих дзеркал, різного розміру і в різних рамах? Така композиція стане цікавим акцентом у вашому інтер’єрі, окрім того вона виглядає набагато цікавіше одного великого дзеркала. Обробна плитка як арт-об’єкт? Чому б ні! Погляньте, наскільки органічно вписалася в цей інтер’єр композиція, складена з декількох підлогових плиток. Колірна гамма, фактура, стиль і розміри плитки – все це на ваш смак. Чарівна ідея для дитячої кімнати: об’ємні букви, на які нанесений малюнок.

В даному випадку малювати вам нічого не доведеться. Для декорування букв підійдуть старі дитячі книги, просто виріжте з них відповідні форми і наклейте на заготовки з пап’є-маше або картону. «Невидимі» полки для книг. Немов ширяють у повітрі стопки книг виглядають цікаво і стильно, а головне, ви з легкістю зможете повторити цей трюк будинку. Ідея в тому, щоб прикріпити нижню книгу (вона обов’язково повинна бути в твердій палітурці) до стіни. Коли на неї ви покладете інші книги, кріплення стануть непомітні.

Старі географічні карти, вже абсолютно непридатні для навчання, можуть отримати друге життя в якості декоративного елемента. Такий предмет відмінно доповнить інтер’єр домашнього офісу або їдальні. Хто б міг подумати, що старий шматок каната одного разу може перетворитися в предмет дизайну! Виберіть варіант зав’язування в спеціальній книзі або придумайте свій власний, потім просто закріпіть канат на стіні.

- Advertisement -
- Advertisement -