Характеристики будівельних побутівок

- Advertisement -




Одним з важливих питань при проведенні будівельних робіт є створення комфортних умов для роботи персоналу. Це завдання сьогодні успішно допомагають вирішити спеціальні побутівки. Вони дозволяють підвищити продуктивність праці, завдяки тому, що, коли питання тимчасового проживання працівників вирішено, вони можуть працювати і вдень, і в вечірній час, і при необхідності – навіть вночі.

Головна перевага побутівки – це її мобільність. Немає необхідності зводити нову споруду для одноразового використання. Це зайві, недоцільні витрати0303часу і грошей. Досить доставити вагончик на будівельний майданчик, це вже готове споруда вже обладнано всім необхідним для роботи і відпочинку. При необхідності можна обладнати тут душ і інші комунікації.

Що лежить в основі міцний металевий каркас і зовнішня обшивка захистять вагончик від вологи і гниття, а також стануть надійним захистом від механічних пошкоджень при транспортуванні. Завдяки цим факторам і сучасним технологіям, побутівка має тривалий термін служби. Такі вагончики надійні і комфортні, незважаючи навіть на численні переїзди і самі несприятливі погодні умови.

Окремо хочеться сказати про внутрішню обробку. Використання новітніх технологій при утепленні (утеплювачі, гідробар’єрна плівка) і раціонально розташована система опалення, дозволяють відчувати себе комфортно при температурі до -40 градусів за Цельсієм. Для підтримки всередині приміщення температури + 18С досить невеликого малопотужного обігрівача.

Завдяки невеликій вазі, вагончики не викличуть особливих проблем при транспортуванні. Також, при обмеженому просторі для розміщення будівельних бригад з них можна споруджувати 2-х і 3-х поверхові блок – модулі. При бажанні можна використовувати їх як сараї, зберігаючи в них обладнання, будматеріали, будівельну техніку і різні інструменти. Таким чином, можна забезпечити їм збереження і захист від погодних факторів.

Обшитий кольоровим профнастилом будівельний вагончик гармонійно впишеться в ряд інших сусідніх будівель і буде виглядати сучасно і красиво. При відсутності до побутівці будь – яких естетичних вимог, її можна обшити надійним оцинкованим профнастилом. Але навіть в цьому випадку будова виглядатиме досить естетично.

Головною ж перевагою битовки є її доступна ціна. Вона обійдеться вам набагато дешевше побудови тимчасових споруд.

- Advertisement -
- Advertisement -