Набивний м’яч: 5 причин, чому вам варто з ним тренуватися

- Advertisement -

Набивний м’яч: 5 причин, чому вам варто з ним тренуватися
Набивний м’яч – це закінчений і універсальне фітнес-обладнання. Ми даємо вам 5 причин, чому ви повинні використовувати цей м’яч зі змінним навантаженням. Негайно перевірте його, незалежно від того, який спортивною дисципліною ви займаєтеся!

Спочатку набивної м’яч використовувався тільки для реабілітації фізіотерапевтами, зараз він часто використовується для фітнесу і підготовки до інших занять. Причина проста: цей м’яч, доступний зі змінним навантаженням, пропонує універсальність і різноманітність вправ. Цей м’яч не тільки ідеально коригує фігуру, але і володіє безліччю інших переваг!

Набивної м’яч: відмінно підходить для зміцнення м’язів

По-перше, набивної м’яч – це мотивуючий інструмент для занять фітнесом, тому що він додає різноманітності вашим тренувань, розвиваючи ваш фізичний стан. Але найбільше дуже корисний набивної м’яч, тому що він дає можливість виконувати безліч вправ, ефективно зміцнюють всі групи м’язів. Невелика примітка: ми рекомендуємо вам починати вправи з м’ячем відповідного ваги, в залежності від вашого рівня підготовки. Залежно від вашого прогресу вага м’яча можна поступово збільшувати.

| Ми рекомендуємо вам починати вправи з м’ячем відповідного ваги, в залежності від вашого рівня розвитку.

Медичний м’яч: відмінно підходить для тренування м’язів живота.

Прекрасно зміцнює нижню частину тіла (м’язи спини стегон і сідниць) і м’язи живота. Є нескінченна кількість вправ і рухів, які ви можете виконувати набивним м’ячем, щоб зміцнити м’язи живота. Ви можете робити нахили з поворотом грудей (з набивним м’ячем у руках), з поворотом грудей стоячи в одному або двох чоловіках і т. Д.

Медичний м’яч: ідеально підходить для фізичної підготовки спортсмена.

Спортсмени і спортсмени використовують набивної м’яч під час тренування. Її дуже цінують за універсальність і за те, що вона приносить задоволення. Його можна використовувати в багатьох видах спорту, при виконанні різних рухів, тому що він дозволяє виконувати певні вправи. Наприклад, в боксі ви можете використовувати набивної м’яч, щоб завдавати ударів по животу (зігніть м’язи, лежачи на землі; ваш партнер кидає м’яч вам на живіт; швидко кидайте м’яч в його сторону, тренуючи швидкість). Набивної м’яч, який використовується під час розминки і тренувань для підготовки до змагань, вчить точності і швидкості рухів (наприклад, під час поворотів). Як наслідок, це дозволяє поліпшити проприоцепцию (усвідомлене або неусвідомлене сприйняття різних частин нашого тіла в просторі).

- Advertisement -
- Advertisement -