Мінімальний список меблів дл оформлення кімнати

- Advertisement -




Устаткування квартири або будинку досить творчий процес. Меблі повинні гармонійно вписуватися в інтер’єр, при цьому оптимально вписуватися в простір, бути зручною в експлуатації.

Оформлення кухні

Незважаючи на розміри кімнати кухні, в ній обов’язково повинна бути наступна меблі: стільниця, навісні шафи для посуду, плита для приготування їжі, раковина. Це мінімальний список меблів, також необхідно оформлення їдальні (обідньої) зони, де буде розміщений стіл і стільці або кухонний обідній куточок. Купити кухню можливо під будь-які просторові особливості, різного дизайну і інших переваг. Колірна гамма досить різноманітна, можна вибирати будь-які кольори. Хорошим варіантом стануть яскраві тони червоного, зеленого, жовтого. Також в сучасних дизайнах застосовується світла кухня (біла, бежева). Підлогове покриття може застосовуватися у вигляді лінолеуму, плитки, ламінату, килимових покриттів.

Дизайн спальні

Для спальної кімнати головним атрибутом є ліжко і диван. Також хорошим варіантом стане розміщення шафи-купе або невеликого комода, тумби. У спальній кімнаті не варто розташовувати багато меблів, повинна бути легка атмосфера. Кольорову гаму слід створювати в стриманих, постільних тонах. Для підлогового покриття можна використовувати ламінат, паркет, килимові покриття, лінолеум.

Коридор

Передпокій слід обладнати шафою для верхнього одягу і взуття, дзеркало. При наявності вільного простору можна розмістити шафу-купе. Палітру кольорів можна вибирати різну, головне створити яскраве освітлення, особливо в зоні, де розташоване дзеркало. Підлогове покриття не варто вибирати мазких квітів, так як в даній кімнаті воно швидко втратить презентабельний вигляд.

Дизайн вітальні

Над інтер’єром вітальні слід ретельно попрацювати, так як це «візитна картка» господарів. Вітальня повинна бути простора, в той же час вміщати необхідні меблі, побутову техніку. Для вітальні характерно зміст дивана, телевізора та іншої побутової техніки. Також хорошим варіантом стане розміщення шафи, журнального столу. Меблі для вітальні можна відразу придбати в одному стилі або виконати під замовлення. Варто звернути увагу на вибір тюлі, штор та інших фіранок, які також надають кімнаті особливий вид. Колірна гамма переважно яскравих тонів. Освітлення повинне бути досить яскравим. Підлогове покриття також підбирається під інтер’єр (килим, ламінат, лінолеум та інші види).

- Advertisement -
- Advertisement -