Переваги традиційної китайської медицини

- Advertisement -




Китайська медицина хороша тим що вона не акцентує увагу на саму хворобу, а намагається знайти її джерело, від чого вона з’явилася. Щоб глибоко проникнути в проблему і з’ясувати чому людина піддається. Китайські лікарі мають хорошу здатність взаємодіяти і з тілом і душею людини. Чим дають можливість розкритися хворому.

У чому ж плюси китайської медицини?

1. Спрямована китайська медицина на збереження здоров’я пацієнта і на відновлення психосоматичних і хронічних захворювань. Раніше в стародавньому Китаї лікар сам зізнавався поганим якщо його пацієнт захворів, а він не зміг запобігти заздалегідь хвороба.

2. Як уже було сказано китайська медицина спрямована на вивчення джерела хвороби. Таким чином лікуючи цей самий джерело, вони обчислюють велика кількість супутніх хвороб. Ось наприклад нирки страждає орган, проходячи лікування з’ясовується що пацієнт схильний і іншим захворюванням, таким як: цистит, простатит і інше. Ось так і виходить, що не обов’язково робити купу аналізів і сидіти цілодобово у лікарів, щоб дізнатися свій діагноз.

3. Багато західних клініки користуються хімічним лікуванням захворювання, що завдає шкоди здоров’ю, і вимагає в подальшому знову ж лікування. Цим і відрізняється китайська медицина у неї інші способи. Медикаменти якими користуються китайські лікарі не викликають побічних ефектів. Часто вдаються до народної медицини. Ліки містять тільки натуральні компоненти. Тому дана медицина не в конкуренції.

4. Перевага ще в тому що лікування проходить без операційного втручання. Складні захворювання такі як на серце завжди роблять операційно, що в подальшому можуть викликати і ускладнення або навіть просто залишиться шрам. А скільки це коштує взагалі не подумки. Але не всі знають що уникнути цього можна. Звернувшись в китайську клініку вас вилікують не менш ефективно за допомогою, траволікування, правильного харчування, мануальної терапії і т. Д. І коштуватиме це буде на багато дешевше.

5. Кваліфіковані лікарі. Не один лікар не буде братися за лікування якщо він не впевнений в своїх навичок. Так заведено на Сході. Головна мета лікаря це здоров’я свого пацієнта, там не хто не думає про вигоду, акцент виключно на одужання.

- Advertisement -
- Advertisement -