Оснащення лабораторій і поліклінік

- Advertisement -




 

Медичні лабораторії – установи, до оснащення яких пред’являються особливі вимоги, прописані в законодавчих документах, нормативах, розпорядженнях. Однак, існує і ще один момент, який важливо враховувати. Лабораторні меблі для медичних кабінетів повинна формувати атмосферу, в якій персоналу комфортно працювати, а пацієнтам – «спілкуватися» з лікарями, на благо приймати їх поради, рекомендації, проводити лабораторні дослідження, приймати лікувальні процедури.

Вибір медичних меблів

При виборі меблів зазвичай враховують вартість, довговічність конструкцій, стійкість до щоденних очисних процедур, які проводять за участю потужних дезінфікуючих засобів.
Важливим моментом є і дизайн. Відвідувачі, включаючи дітей, в очікуванні прийому звертають увагу на найдрібніші деталі.
Медичні меблі від виробника «допомагає» керівникам медустанов вирішити масу проблем, пов’язаних з грамотної і естетичної «екіпіровкою» кабінетів поліклініки, оскільки при її проектуванні і створенні враховані побажання лікарів, думки пацієнтів, нормативні вимоги.

головний момент

При обладнанні кабінетів важливо визначити бюджет і комплектацію. Для лабораторії, наприклад, виробники пропонують різнопланові витяжні, нагрівальні шафи, меблі для посуду і проведення досліджень, столи, стільці.
Конструкції передбачають і легкість прибирання, і зручну підводку електричної техніки, і комфортне розміщення співробітників.

Залежно від розв’язуваних завдань лабораторії і кабінети можна укомплектувати недорогий меблями, а можна віддати перевагу варіанти подорожче, що відрізняються «присутністю» більш дорогої фурнітури, кріплень, наявністю сейфових замків. Можна приділити особливу увагу властивостям поверхонь, стійких до впливу деяких хімічних реактивів, перепадів температур і т.д.

 

- Advertisement -
- Advertisement -