Як вибрати рециркулятор медичний

- Advertisement -




 

Відомо, що в медичній сфері такий пристрій, як бактерицидна лампа, застосовується протягом довгого часу. За допомогою спеціальних бактерицидних ламп виконується знищення вірусів і бактерій. У світлової хвилі, яку випромінює лампа подібного типу, дуже потужна енергія, руйнівно впливає на білкові молекули.

У той момент, коли хвиля, створювана такою лампою, впливає на бактерії, відбувається фактичне руйнування генетичної інформації. Через це зупиняється їх розмноження. На ринку представлено безліч видів такої техніки. Медичні меблі купити – це питання цікавить багатьох. Сучасні компанії, які пропонують рециркулятор, також займаються продажем меблів.

Критерії вибору рециркулятора

Якщо вам потрібно обладнання для приміщення невеликої площі, то варто звернути увагу на компактні моделі, потужність яких становить 15 ват. Наприклад, хороший варіант – це рециркулятор СН-111-115. Відзначимо, що тут застосовується найпростіше співвідношення: для площі в 15 м2 необхідно 15 ват. Для приміщення з більшою площею можна вибрати агрегат, в якому є дві лампи:

кімната в 30 м2 – лампочки по 15 ват;
кімната в 60 м2 – лампочки по 30 ват.
Незважаючи на те що співвідношення є приблизними, користуватися ним цілком можна.

особливості використання

При роботі УФ-лампи відбувається виділення озону. Якщо ви відчуваєте специфічний запах, то слід відключити обладнання. Вельми поширена помилка, при якій агрегат включається в закритому приміщенні. Люди вважають, що це дозволяє збільшити ефективність використання рециркулятора. В реальності ж при відкритій кватирці можна прекрасно обробити повітря протягом години.

Рециркулятори медичні не потрібно відключати, якщо в приміщенні є люди. Прилад може постійно працювати, потрібно лише періодичне провітрювання кімнати. Фіксувати рециркулятор ви можете на стіні або підставці. Останній варіант досить зручний, коли потрібно переносити пристрій з одного приміщення в інше.

- Advertisement -
- Advertisement -