Дослідження показало, що 84% користувачів задоволені iphone

- Advertisement -





 

Чи подобається вам ваш iPhone? Те, що такими смартфонами користується безліч людей по всьому світу очевидно, але чи подобається їм користуватися своїм мобільним?

Що може дати відповідь на це питання? Звичайно ж аналітичне дослідження. І його провели, і якщо вірити дослідженням компанії Gfk, то швидше за все ваш відповідь буде так, адже 84 відсотки опитаних користувачів iPhone планують і в подальшому використовувати iOS. У той час, як тільки 60 відсоткам користувачів Android платформа від Google припала повністю за смаком. Але результати принесли ще більш гнітюче новини для RIM, де лише 48 відсотків користувачів продовжать свою співпрацю з Blackberry.

Розробники постійно вдосконалюють можливості системи, окремо слід відзначити операційну систему iOS 7, яка вперше з’явилася на популярної моделі apple iPhone 5S, тоді розробники повністю переробили дизайн інтерфейсу. Замість елементів скеоморфізма вони задіяли «плоскі» рішення, які більше відповідали зовнішньому вигляду, придатному сучасним смартфонам.

Дослідження проводилися серед 4500 чоловік в країнах: США, Великобританія, Франція, Німеччина, Іспанія, Італія, Бразилія, Китай і Японія. Але чому ж телефони на базі Android все ще так популярні, а їх продажі продовжують набирати обертів? Швидше за все розгадка цього парадоксу криється в бюджетній ціні смартфонів з операційною системою від Google, а більш доступні ціни стимулюють продажі та збільшують число користувачів таких мобільних пристроїв.

- Advertisement -
- Advertisement -