Сучасні моделі сантехнічних виробів – акрилові ванни

- Advertisement -




До уваги споживачів тепер пропонується величезний вибір сучасних сантехнічних виробів. Будівельні магазини, спеціалізовані компанії і інтернет магазини продають сантехніку від різних виробників і різноманітного застосування. Популярністю користуються акрилові ванни, їх кожен зможе вибрати на свій смак і гаманець:

* Ванну з гідромасажем,

* Кутову акрилову ванну,

* Ванну з функцією SPA

Акрилові ванни з гідромасажем

Гордістю для господарів в будь-якому будинку стане акрилова ванна з гідромасажем. Саме вони по праву вважаються шиком в будь-якому міській квартирі або заміському будинку. Саме вони користуються найбільшим попитом.

Встановлювати таку сантехніку найкраще під час капітального ремонту, так як потрібно підключення трубопроводів подачі води і каналізаційних висновків. Обов’язково треба купити ревізійний люк, щоб замаскувати місця підключення під плиткою, і зберегти гарний дизайн ванної кімнати.

Ці вироби довго тримають тепло, їх покриття вважається одним з найбільш гігієнічних (перешкоджає розвитку бактерій), та й доглядати за акриловою ванною зовсім просто. Крім усього іншого акрилова ванна з гідромасажем – це відмінні відгуки її щасливих власників.

Єдине, з чим доведеться зіткнутися – чутливість ванни до механічних пошкоджень. Тому для її чистки ми рекомендуємо застосовувати спеціальні засоби для чищення.

- Advertisement -
- Advertisement -