Які переваги хімчистки диванів та інших меблів

- Advertisement -




Все більше затребуваними стають послуги, які надаються профільними клінінговими компаніями, які проводять професійну очистку м’яких меблів. Застосовується сучасна технологія механічної хімчистки, яка підходить для диванів, крісел і інших предметів м’яких меблювання.

Роблять таку чистку на дому, представник фірми привозить з собою необхідне обладнання і всі хімічні засоби, причому таке очищення – це не тільки зручно, але й безпечно для здоров’я. Застосовуються тільки якісні і сертифіковані засоби, які дозволено застосовувати в домашніх умовах. Застосовується обладнання та засобів приділяє особливу увагу, тому що сучасні м’які меблеві вироби виготовляють з матеріалів, які можна пошкодити спробами самостійного чищення невідповідним хімічним засобом.

Професійно проведена чистка дивана або крісел дозволить не тільки очистити саму оббивку, але позбутися від пилу паразитів, які накопичується під оббивкою – у внутрішніх шарах матеріалу. Це дуже шкідливі види пилових кліщів, присутніх практично у всіх м’яких поокритіях, і здатних викликати дуже серйозні алергічні реакції. Професійні кліннери застосовуючи потужні пилососи та сучасні хімзасоби забезпечать ідеальну очистку м’яких меблів, як із зовнішнього боку, так і з внутрішньої.

- Advertisement -
- Advertisement -