Рюкзаки Swissgear – особливості та переваги

- Advertisement -




 

Рюкзаки від компанії Swissgear отримали величезну популярність по всьому світу, в тому числі і в нашій країні, завдяки високій якості, привабливому зовнішньому вигляду і комфорту у використанні. Крім того, вони відрізняються місткістю і високим експлуатаційним ресурсом.

 

Основні переваги

 

Випускає рюкзаки SWISSGEAR компанія, яка раніше виготовляла якісні армійські ножі. Розробники ретельно підходять до створення кожної деталі рюкзака. Саме тому він так зручний і здатний прослужити тривалий термін.

 

Той, хто вперше візьме в руки рюкзак відразу відчує, наскільки він міцний. Аксесуар оснащений міцною ручкою, великий блискавкою, а також плечовими ременями з масажними подушками, за рахунок яких кров постійно циркулює. Рюкзак безпечний для спини і не завдає їй шкоди, , його ортопедична спинка забезпечує захист хребта від викривлення, оскільки утримує спину в нормальному положенні. Крім того, рюкзак має спеціальну систему «Airflow», яка запобігає появі поту на спині під час шляху.

 

У рюкзаку передбачено відділення для ноутбука, захищене амортизуючою подушкою. Так що навіть у разі удару або падіння ноутбук залишиться цілим і неушкодженим. Це дуже зручні моделі, рюкзак swissgear купить в украине можна тепер в інтернет магазині. Матеріал, з якого шиється аксесуар, володіє водонепроникністю, тому речі не промокнути, навіть якщо ви потрапите під зливу.

 

Рюкзаки дуже місткі, їх обсяг перевищує сорок л. Є не тільки 2 головних відділення, але і безліч дрібних і великих кишень.

 

Відмінності оригіналу від підробки

 

При покупці необхідно звернути увагу на кілька моментів:

 

  • В першу чергу варто подивитися, чи правильно зображені логотип і назву компанії. Також розпізнати підробку можна візуально, зовні неоригінальні рюкзаки неохайні, мають нерівні шви і виконані неакуратно з матеріалу низької якості;
  • Від низькоякісного матеріалу найчастіше виходить неприємний запах;
  • Ручка, зазвичай викривлена, і не відповідає стандарту бренду і зроблена з пластику;
  • Гарантійний термін на оригінальні рюкзаки становить три роки, тому якщо гарантія відсутня або менше даного терміну, то перед вами підробка;
  • На етикетці повинні бути написані всі характеристики моделі.

 

Що стосується вартості, то аксесуари від компанії Swissgear продаються за ціною від п’ятдесяти п’яти доларів.

- Advertisement -
- Advertisement -