Технологія 3D нарощування вій стає популярною

- Advertisement -




Кажуть, що очі – це дзеркало душі. Якісний макіяж може вигідно підкреслити їх природну красу, а грамотне акцентное виділення допоможе створити неповторну і образну картинку для кожної дівчини. Акцент на віях і очах буде доречний в будь-якому випадку: в щоденному житті, на робочому місці, або в святковій, або урочистій обстановці.

Але жінкам часто не вистачає того дорогоцінного часу, щоб встигнути зробити елегантний і виграшний макіяж. Зокрема, ця проблема виникає, коли необхідно збиратися на навчання або роботу рано вранці. У той час, коли часу катастрофічно не вистачає на збір дітей в садок або школу, або приготування сніданку. Або просто хотілося б довше поніжитися в ліжку, а не витрачати багато часу на макіяж.

Вирішувати такі проблеми допомагають нові технології в косметології, зокрема нарощування вій, доступну процедуру, дуже поширену в наш час. У середовищі сучасних дівчат і жінок процедура дуже затребувана. У салонах пропонують кілька методів, їх індивідуально підбирають, я з урахуванням особливостей кожної клієнтки і її особистих побажань. Сучасний і поширений спосіб створення ефектного вигляду вій по 3D технології. Дозволяє створити найяскравіший образ, з виразними очима і ефектними віями.

Така технологія набуває широкого поширення, її пропонують своїм клієнткам багато салонів. В основі методу лежить нарощування за допомогою 3D – техніки подшива. На кожну натуральну вію за допомогою спеціального клею вбудовуються кілька штучних. Це призводить до збільшення об’єму вій в кілька разів, і робить їх більш виразними.

- Advertisement -
- Advertisement -