Зимові Карпати: плюси і мінуси відпочинку

- Advertisement -




 

Ті, хто вже бував в горах в холодну пору року, точно знають, чому туди варто вирушати саме взимку. А ось українці, які тільки планують подібну подорож, намагаються зважити всі за і проти такого відпочинку. А для цього необхідно розібратися з тим, які ж переваги і недоліки є у подорожі в зимову казку.

Кращі курорти України

Безсумнівно, одним з найважливіших плюсів зимового відпочинку в Карпатах варто вважати можливість побувати на найвідоміших гірськолижних курортах країни. Наприклад, Буковель вже вийшов на той рівень, коли може успішно конкурувати з європейськими курортами. Ціни тут набагато нижче, ніж де-небудь в Альпах, а сервіс – нітрохи не гірше, ніж в Європі. А проведене з друзями або в сімейному колі Рождество в Карпатах залишить массу позитивних емоцій і незабутніх вражень. Правда, багато в чому враження від відпустки залежать від обраного готелю. Краще віддавати перевагу готелям, які вже встигли себе зарекомендувати з хорошого боку. Наприклад, Koruna в Татарові вже багато років користується незмінним успіхом і в українців, і у туристів з інших країн.

Неймовірно красива природа

В останні роки стало модно подорожувати по Україні. Все частіше наші співвітчизники розуміють, що в рамках такої поїздки можна побачити неймовірно красиві куточки. Але без відвідування зимових Карпат неможливо зрозуміти, що в нашій країні є місце, яке цілком можна назвати казковим. Гостей гуцульського краю вражає краса засніжених вершин, замерзлих водойм, величних лісів. У Карпати взимку варто приїхати хоча б заради того, щоб отримати насолоду від неймовірних видів.

Море розваг

Той же Буковель може запропонувати гостям неймовірну кількість різноманітних розваг. Тут легко знайти забаву до душі. А ще деякі атракціони унікальні для України. Так що поїздка в гори може бути єдиним шансом випробувати ні з чим незрівнянні емоції. Головне, скласти програму розваг так, щоб можна було побувати в кожному куточку Карпат.

Можливі недоліки подорожі

До мінусів відпочинку в Карпатах взимку іноді відносять занадто високі ціни. Однак в цьому плані все неоднозначно. По-перше, в гори можна відправитися не в пік сезону, а в інший час. Тоді вартість проживання і розваг не влетить в копієчку. А по-друге, якщо дуже постаратися, в околицях Буковеля цілком можна відшукати гідний готельний комплекс, який славиться не тільки високим рівнем сервісу, але і доступними цінами. В такому випадку розумієш: ідея провести зимову відпустку в горах не має недоліків.

- Advertisement -
- Advertisement -