Основні переваги онлайн-бронювання турів

- Advertisement -




 

Пошук і замовлення туристичних турів через інтернет стали вже звичною справою. Ті, хто планує відпустку, намагаються розбірливо підходити до вибору путівки. Вони вважають за краще детально, а головне – особисто вивчити всі аспекти майбутньої подорожі: курорт, готель, номер, програму і додаткові опції, тому підібрати тур онлайн – це найкраще для них рішення. Відвідувачі туристичних сайтів хочуть не тільки подивитися фото з екзотичних країн – вони хочуть підібрати собі тур згідно своїх вимог і побажань.

 

Тому багато інтернет –ресурсів встановлюють у себе форми пошуку і підбору турів. Ті, хто вже встановили собі такий поисковик туров на сайт відчули, що взаємодія з замовниками поліпшується, росте кількість звернень. Тепер розроблені спеціальні модулі «пошуковик турів» на сайт, які зручні в користуванні для туристів. Там може бути Турсканер, професійний пошуковик по турах. А функція онлайн-бронювання – це інструмент, що економить як час (не потрібно їхати в турагентство), так і гроші (наочне порівняння турів прямо на вашому моніторі). Грубо кажучи, пошук турів онлайн допомагає мандрівникові швидко і відповідально спланувати майбутній тур.

 

Важливим аспектом в цій роботі є людський фактор. Під час покупки якогось туру онлайн людина витрачає мінімальну кількість часу і керується виключно своїми думками, досвідом і бажанням. А контакт з менеджером обмежується одним лише запитом на підтвердження заявки. Не секрет, що нинішні реалії доводять нам, що техніка часто краще справляється з якоюсь роботою, ніж людина, тому сервіс онлайн-бронювання при роботі з клієнтом легко замінює навіть самого кращого фахівця турагентства. Цю схему можна легко назвати принципом «одного вікна» – відвідали веб-ресурс, підібрали влаштовує вас тур, забронювали його, справили оплату … залишилося лише зібрати валізи!

- Advertisement -
- Advertisement -