Парфуми з феромонами – аромати привабливості

- Advertisement -




 

Духи з феромонами – це аромати привабливості, летючі речовини яких вдихають для отримання певної інформації. Запах різкий, яскраво виражений, малого радіусу дії. Після вдихання феромону в ніздрях активізується заліза Якобсона, вона передає імпульс в мозок, за допомогою парфумів з феромонами вдасться викликати сексуальний інтерес у партнера і зробити інтимне життя насиченим і барвистим.

• Sexy Life – має легкий, ненав’язливим запахом, розбурхує фантазію, пробуджує в жінці відчуття закоханості і сексуального бажання. Наносити аромат потрібно на зап’ястя, дія починається через 10 хвилин.
• Chanel EgoistePlatinum свіжий і пристрасний аромат, допоможе завоювати будь-яку жінку. У складі приховані масла розмарину, ладану, лаванди і неролі.
• Envy отGucci – це таємна зброя, що викликає хвилюючі почуття, сексуальний потяг і збудження. Діє як магніт, здатний підкорювати серця, надає впевненість і розслабляє.
• Obsession від Calvin Klein – знаковий аромат, відвертий, провокаційний і вабить. Нотки мускусу, лаванди і амбри підвищують лібідо, покращують настрій, збуджують і огортають сексуальної аурою.
• Escentrik Molekules – екстравагантний аромат з тонкими нотками обдаровує сексуальної енергетикою, підвищує лібідо і однаково діє на чоловіків і на жінок. У складі знаходяться справжні аромати-афродізіаки: імбир, сандал, кедр, мускон і фіалка.
• Використовують аромати з феромонами після душа. Місця нанесення засобу – груди, зап’ястя, шия.

Всі стимулятори виконують одну основну задачу – підвищити лібідо у жінок. Деякі мають бонуси, такі як звуження піхви, антибактеріальний ефект, приємний запах. Активні компоненти всіх стимуляторів підсилюють кровообіг статевих органів, що підвищує чутливість і дарує приємні відчуття. Коли активні речовини, які містять досягають нервових закінчень, передаються сигнали в мозок, від чого слизова і шкіра швидше розігрівається, і будь-який дотик приводить в екстазу. Багато хто вважає, що такі стимулятори надають дію на свідомість, це міф, препарати не здатні вплинути на сприйняття, змінити настрій і відносини між партнерами.

Зустрічаються негативні відгуки про той чи інший продукт, так як він «не спрацював». Причиною тому як склад, так і психологічний фактор – сварка або скандал. Маючи такі сильні емоції, жінка не зможе повністю відволіктися від думок. Щоб препарат подіяв, між партнерами повинні бути симпатія і світ.

Жіночі збудники діють інакше, чим чоловічі, вони підсилюють вироблення природного мастила, відчуття, допомагають скоротити термін, необхідний жінці для «розігріву», і дають можливість випробувати яскравий і тривалий оргазм. Допінг в ліжку потрібен і чоловікам, і жінкам, чуйним натурам іноді складно налаштуватися на романтичний лад. Але і надмірно захоплюватися такими засобами не варто.

Аромамасла з афродизіаками

Багато ароматичних масел, які здатні залучати любов, додаються в духи, гелі для зовнішнього застосування і препарати для підвищення лібідо. Приготувати любовний еліксир можна і самостійно, і для цього використовують певні ефірні масла.

• Аїр – діє м’яко, наділяє сексуальною силою, дарує яскраві відчуття від любовної гри.
• Базилік – розвиває чуттєвість, підвищує бажання, розкріпачує, підсилює кровообіг, продовжує статевий акт.
• Ветиверія – пробуджує сильні фантазії, призводить до екстазу, підвищує лібідо. Використовувати масло потрібно акуратно, аромат насичений.
• Гальбанум має мускусний, що вабить запах з нотками флірту. Всього крапля масла здатна пробудити мрії любові.
• Жасмин підсилює вироблення тестостерону, покращує кровообіг, наповнює пристрастю і бажанням.
• Іланг-іланг – пробуджує фантазію, привертає, облагороджує і надає інтимних стосунків яскраве забарвлення.
• Кориця – пробуджує сексуальну енергію, тонізує, обдаровує захопленням володіння.
• Мирт – сила і пристрасть в одному флаконі. За допомогою цього пахощі продовжують оргазм, підсилюють чутливість інтимних зон.
• Неролі огортає тонким ароматом, підвищує лібідо, пробуджує пристрасть і насолоду.
• Пачулі – стимулює сексуальний потяг.

Ароматичні масла не мають швидкої дії, вони повинні оточувати жінку постійно, наповнювати приміщення в будинку і залишати ніжні нотки на шкірі.

- Advertisement -
- Advertisement -