Основи стилю: де і як вибирати дитячий одяг

- Advertisement -




 

Зовнішній вигляд людини відіграє велику роль. Охайно і цікаво одягатися, як і грамотно розмовляти, – значить проявляти повагу до людей, з якими спілкуєшся. І привчати стежити за своїм одягом і зовнішністю необхідно з дитинства. Але стежити – не означає забороняти дитині вести активний спосіб життя, бігати і грати на вулиці і в приміщенні. Це означає вибирати для дітей відповідний одяг.

Які речі повинні бути в гардеробі кожної дівчинки?

Є базові речі, без яких неможливо обійтися, – це футболки, светри, штани та спідниці. Колекції сучасних виробників тепер приваблюють тим, що в них представлений весь асортимент найнеобхідніших виробів – нічого зайвого. Тепер у продажу є детская одежда для девочек різноманітних моделей і фасонів. Зручні вельветові штани і сарафани, трикотажні штани і спідниці середньої довжини, футболки з довгими і короткими рукавами, затишні світшоти і красиві сукні. Всі моделі гармонують одна з одною, не перевантажені деталями, стильні, практичні і ошатні одночасно. Те, що треба дітям для краси і комфорту.

Яким має бути дитячий одяг?

  1. Зручний

Якщо дитина гарно вдягнена, але їй не комфортно в наряді – десь тисне, щось натирає, вона буде відчувати себе ніяково, з’явиться сором, погіршиться настрій. Зручний одяг, навпаки, надає дитині додатковий спокій і впевненість у собі.

  1. Лаконічний

Велика кількість декору і фурнітури швидше ускладнює догляд за одягом, ніж додає краси виробу. Нарядити дівчинку в мережива і кричати «не сідай на сходинки – забруднишся», звичайно, не варіант. Одяг повинен легко і добре пратися і зберігати під час носки зовнішній вигляд і форму.

  1. Індивідуальний

«Безликі» речі допустимо носити років до п’яти. Але далі одяг повинен бути індивідуально підібраним і подобатися самій дитині. І тут головне для батьків – контролювати, щоб яскравість не перейшла в недоладність, а слідування моді – в сліпе наслідування.

  1. Гармонічний

Купуючи різні предмети гардероба необхідно продумувати, як вони будуть поєднуватися між собою. У цьому перевага прихильності до бренду: вибираючи речі з однієї колекції, ви гарантовано отримуєте одяг, яка ідеально поєднується між собою.

  1. Універсальний

Навіть на святі дитині хочеться вести себе звичним чином – бігати, стрибати, грати з друзями, і не варто обмежувати в цьому дітей. Святковий одяг може і повинен бути зручним і практичним.

 

- Advertisement -
- Advertisement -